Idem do BA na prijímačky na 3 dni. Aký listok na mhd mi bude najvýhodnejšie si kúpiť ? viem, že tam sú tie 24h, alebo ako ? S tým, že nemám isic. A ešte ak by ste niekto napísali akým spojom sa dostanem z vlakovej stanice k internátu Lafranconi tak by to
sak podla toho kolko precestuješ a kde....su linky kde revizori nie su vobec (za 1,5 roka som nestretol napriklad na 20 ziadneho) a su take kde su na kazdom spoji pomaly (napriklad trnavské mýto-polus)
24hodinový stojí 4,50
Ak máš študentsku kartu mozeš kupit za 0,45 € hoinový lístok v pohode.(cez víkendy 90 min.)
ja som si zvykla stale kupovat v den co som isla do ba spolu s listkom na vlak aj celodenny listok na mhd, neviem kolko to stoji, ale je to vyhodne a potom 15 minutove (bez zlavy je 70 centov), len za ucelom dostat sa do stareho mesta a odtial peso vsade
spytaj sa na vlakovej ako sa dostanes na racianske myto , niekto ta nasmeruje (je to len stale rovno v podstate) potom prejdes cez cestu a na rohu je taka nejaka restauracia alebo co a tam nastupis na 31/39 a vystupis na laf podla mna je to najjednoduchsie, alebo sa z vlakovej nejakym busom odvez na racianske myto a tam prestup na 31/39
ozaj a to keď jazdím v Bratislave aj keď nemám vybavenú bratislavskú dopravnú kartičku, ale mám ISIC alebo iný študentský preukaz, to si môžem v tých automatoch kupovať polovičné lístky?
prestupujes, bude ti treba hodinovy listok a pre dospelaka (kedze nemas isic) - na cestu tam jeden a na cestu spat jeden, ak to cele nestihnes v ramci hodiny
hodinovy dospely stoji tusim 90 centov, dva stoja 1,80.. to je podla mna lepsie, ako kupovat 24hodinovy, ak nejdes do ba robit nic ine..
@marleymt niektori revizori akceptuju aj isic ako dokaz o tom, ze si student, ale niektori su striktni a musis mat na to speci bratislavsku studentsku mhd karticku
@1 "chodit peso" poradit cloveku, co pride do mesta, ktore nepozna, je dost odveci.
@8 je blbost peknych par rokov, @marleymt ak mas na isicu cip a mas ho aktivovany, pokojne cvakaj zlavnene. a ak tam cip nemas, tak je dost hlupe, ze nemas kartu od dpb na zlavnene listky, ktora myslim stoji 0 eur
@marleymt nie je pravda že revizóri neakceptujú ISIC. Pokiaľ ho máš môžeš chodiť na polovičný lístok. Vlastne ak máš hocijakú kartu, ktorá dokazuje že si študent môžeš chodiť na polovičný lístok ale musíš sa ňou preukázať pri kontrole lístka. Nikdy som nezažila, že by bol problém s ISICom alebo inou študenstkou kartou a neptrebuješ ani aktivovaný isic len musí byť aktuálny. ISIC revizóri kontrolujú na prístroji jedine ak máš na ňom nabitú električenku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
24hodinový stojí 4,50
Ak máš študentsku kartu mozeš kupit za 0,45 € hoinový lístok v pohode.(cez víkendy 90 min.)
afranconi&z2k=z1327" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku imhd.zoznam.sk">» imhd.zoznam.sk/ba/planovac-ces...
prestupujes, bude ti treba hodinovy listok a pre dospelaka (kedze nemas isic) - na cestu tam jeden a na cestu spat jeden, ak to cele nestihnes v ramci hodiny
hodinovy dospely stoji tusim 90 centov, dva stoja 1,80.. to je podla mna lepsie, ako kupovat 24hodinovy, ak nejdes do ba robit nic ine..
@8 je blbost peknych par rokov, @marleymt ak mas na isicu cip a mas ho aktivovany, pokojne cvakaj zlavnene. a ak tam cip nemas, tak je dost hlupe, ze nemas kartu od dpb na zlavnene listky, ktora myslim stoji 0 eur
@zirafkaadka to by bolo fajn ak to takto funguje
myslim ze ano, ale treba si zistit presne, ja uz davno nie som student a este davnejsie som tu kartu mala