Neviem, pre hipsterov asi áno, ja som to skúšal a stačilo mi, nebavilo ma a tak Úplne to isté je písať správy dlhé ako slohy, tak isto budeš odpovedať a ešte sa dozvieš informácie rýchlejšie Nemá to pre mňa žiadne čaro.
pisala som si s jednou znamou listy, co byva trosku dalej, nas to predovsetkym bavilo, lebo okrem listov ta posta obsahovala milion inych hovadin, a bolo to strasne super, listy boli aj vyse stostranove, a bavilo nas to proste, najprv asi mesiac vyrabat vobec tu postu, potom cakat, a potom zase ale tak, na to musi byt clovek, s ktorym si mam o com pisat alebo ktoreho poznam uz nejako, nebavilo by ma s hocikym si pisat takto
je to pekné,
keď niekomu na tebe záleží, alebo tebe záleží na niekom tak, že vezmeš čistý papier, pero, venuješ tomu čas, námahu a vlastnoručne napíšeš list a odnesieš na poštu..
navyše v dnešnom uponáhľanom svete, s možnosťou okamžitého prístupu takmer k akýmkoľvek informáciám a okamžitej komunikácii, je príjemná zmena keď v napätí očakávaš list.
to je to čo sa mi na tom páči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
keď niekomu na tebe záleží, alebo tebe záleží na niekom tak, že vezmeš čistý papier, pero, venuješ tomu čas, námahu a vlastnoručne napíšeš list a odnesieš na poštu..
navyše v dnešnom uponáhľanom svete, s možnosťou okamžitého prístupu takmer k akýmkoľvek informáciám a okamžitej komunikácii, je príjemná zmena keď v napätí očakávaš list.
to je to čo sa mi na tom páči.