Jajaj decka...Minule som robila taky jeden projekt na dejak a dostali sa mi do ruky listy,ktore si pisali este moji stari rodicia pocas obdobia,ked bol starky na vojne...A bolo to strasne good to vidiet...Nemyslite si,by sme sa mohli aj my niekedy vratit
Ano máš pravdu,je to akesi čaro,pred troma rokmi som aktívne písal listy a bolo to úplne iné ako maily,do listu sa lepšie písali pocity a celkovo to bolo lepšie Toto je asi to plus u mňa
Jaaaaj to by sa mi nechcelooooooooooo. Som lemra leniva, nehovoriac o tom, ze ked sa strati list, tak to nasere. Obzvlast ked sa niekto fakt snazil a dal do toho vsetko. Za to email ulozis v odoslanej poste, posles SMS /zavolas ci to doslo (alebo zapnes sprava o doruceni) a ak nie, tak posles znova. Ale niekedy su listy fakt good
Ja som nasla zhodou okolnosti pred 2 dnami list od byvaleho frajera.Akoze je to lepie,vtedy sa mi to pacilo, take osobnejsie ako cez elektornicku postu ... zdvorilejsie...a milsie.
ja by som sa strasne rada vratila do tych casov...ja som si kedysi pisala listy s ejdnou kamoskou pretoze byvala daleko odo mna a spoznali sme sa v tabore ale ako objavila pokec a taketo rozne fora uz s ajej nechce... ja by som velmi rada pisala ale nie je s kym kedze kazdy radsej predsa len tie e-maily a RP-cka .. ale je v tom fakt caro keby sa dalo hned vymenim elektronicku postu za pisanie listov
tato tema ma naozaj zaujala,pretoze v listom vidim velky zmysel..mam len 16, ale listy pisem uz velmi dlho..je to krasne najma ak su ludia od seba vzdialeny..niekomu to mozno pride starodavne,ale ja si myslim ze listy su skutocne vynimocne..nie je nad to ked zbadam list v schranke od milovanej osoby..najskor ho privoniam..cela roztrasena ho otvaram a cakam co je napisane na riadkoch urcenych len pre mna..nic nenahradi spojenie pera s papierom a obalkou. velmi rada pisem listy, pretoze do nich mozem vlozit vsetky moje pocity, nalady, tuzby...ovela viac ich ocenujem ako maily..i to cakanie ma svoje caro..maily nie su take osobne,len ich citame na obrazovke, ale listy mozeme stale nosit so sebou. a este i pismo hovori velmi vela..ked to clovek natuka na klavesnici, vobec to nie je ono, v liste podla pisma vidime, v akom stave to pisal, ci si na tom dal zalezat, alebo sa mu triasla ruku, ci bol uz unaveny...este vela by som o tom vedela pisat..moj posledny list mal 14stran.a prijimatel bol skutocne stastny ked ho dostal
Podľa mňa sú listy hrdý, romantický a hlavne úžasný komunikačný prostriedok a hlavne v dnešnej dobe je úžasné, ked´si mladí zaľúbení ľudia píšu listy... Muc muc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a mínus je vtedy keď dopis náhodou nepríde
ale inak je to zaujímavé