Cawte dostali sm taku blbu d.ú z lit. že- vytvor 8 versovu basen so slovami Anna tancovať,horúčka a hlava A potom ešte vytvoriť krátky príbeh zo slovami kameň,ticho,stretnúť a záhrada.. Akože bola by to fajn dú kebyže niesu tam dané tie slova.
ked niekomu niečo napadne pls píšte do komentárov pretože ja už fakt neviem... nenapadaju mi ani len normálne rýmy, ale také , že horúčka-hnačka
anna-stará panna... no rposte nič normálne a ten príbeh už fakt nwm ako vymyslím. Dakujem za každu odpoved
Bože deti, kus namáhate ten mozog, budte kus kreatívni, potom ste vypatlaní jak riť.
Akú chceš domácu úlohu? Vymysli 4 rýmy na slovo koza?
Kreativita 1/10
Vypatlanosť 10/10 .. Počkať, ty si z Popradu? Si pekná?
Anna, Anka, Anicka,
tancuje od malicka.
Dnes tancovat nemohla,
horucka ju premohla.
Doma zostat musela,
hlavicka ju bolela.
Ked bude uz tancovat,
zas sa bude radovat.
moja milá Anna:
viem, si ešte panna.
keď však (po)čestne sľúbim,
že to nevytrúbim,
a nebudem verše skracovať,
pôjdeš so mnou v štvrtok tancovať?
ps: radšej by som v piatok,
to však musím pracovať
och, chýba mi horúčka a hlava. nevadí, vyjednal by som si stratené body ako bonus za vtipnosť.
1. nevidim žiadny problém na tej úlohe
2. tie slová sú úplne super a dá sa na nich vymyslieť množstvo vecí, o príbehu ani nehovorím
3. horúčka a hnačka nie je rým
okj... vidím, ťe, že niektorí mali na úlohu iný názor jak ja... okj teraz ked na to tak pozerám fakt to ne je až také ťažké jak som si myslela... No a mimochodom tý, ktorí ste tu napísali tie básničky veľmi vám ďakujem ♥ ste strááášne zlatý ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
anna-stará panna... no rposte nič normálne a ten príbeh už fakt nwm ako vymyslím. Dakujem za každu odpoved
Akú chceš domácu úlohu? Vymysli 4 rýmy na slovo koza?
Kreativita 1/10
Vypatlanosť 10/10 .. Počkať, ty si z Popradu? Si pekná?
no musela banovat
bolela ju hlava
asi malo srala
jedla vela pice
mala velke rice
dostala vsak kramy
a horucku velku ako krk lamy
natriasala sa dievka,
So švárnym Janíčkom
i pekárom Jožkom.
Hlavička ma bolí, (3/4)
horúčka zas kolí, (4/4)
prečo já ako ten stĺp
v kúte stojím sťa tĺk.
Je to hrozné DD ale aspoň to má nejakú pointu [poentu]. Nič lepšie som nevymyslel pozriem sa aj na ten príbeh.
tancuje od malicka.
Dnes tancovat nemohla,
horucka ju premohla.
Doma zostat musela,
hlavicka ju bolela.
Ked bude uz tancovat,
zas sa bude radovat.
viem, si ešte panna.
keď však (po)čestne sľúbim,
že to nevytrúbim,
a nebudem verše skracovať,
pôjdeš so mnou v štvrtok tancovať?
ps: radšej by som v piatok,
to však musím pracovať
och, chýba mi horúčka a hlava. nevadí, vyjednal by som si stratené body ako bonus za vtipnosť.
2. tie slová sú úplne super a dá sa na nich vymyslieť množstvo vecí, o príbehu ani nehovorím
3. horúčka a hnačka nie je rým