ti co to poznaju mozu byt radi a ti ktori to este nepoznaju mali doteraz asi smolu , dufam ze sa drzim pravidiel a nerobim ziadnu reklamu na stranku podobnu Birdzu
O co ide v lockerz ? Ziskavate darceky za urcite mnozstvo bodov, kazdy by
si pozri ze ten co postol to video na youtube je nick urobeny tou spolocnostou, lebo pridal asi dalsich 50 videi iba o rozbalovani darcekov co mu prisli..
debilina, čakal som kedy to zavíta aj sem neverím tomu a na veľa fórach je zakázané robiť tomuto portálu reklamu, nechám ako môže niekto veriť že mu dajú niečo zadarmo
mne chodia katalogy aut zadarmo, katalogy oblecenia zadarmo, vizitky zadarmo, vzorky kremov zadarmo... ale podla teba ani to urcite neni zadarmo, mozno im platim elektrikou ktoru vynalozim na zapnutie ich stranky ze ....
Kto chce pozvánku na lockerz nech mi píše na anonym2682@gmail.com
Mám spolužiaka ktorému prišlo čo chcel, mám už dosť skúseností môžete sa ma pýtať. Pozvánku zašlem od 15:30 do 20:00 pracovné dni, 10:00 do 20:00 víkend. Na email (napr.: Mám záujem o pozvánku na Lockerz moj email je ...@gmail.com ) odpoviem do jednej hodiny
ahojte mam problem ... na lockerz .... mam 140 bodou 0 invite a ziadne videa na pozeranie ako spravim aby som mal zase videa ktore mozem pozerat na body ??? pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
si pozri ze ten co postol to video na youtube je nick urobeny tou spolocnostou, lebo pridal asi dalsich 50 videi iba o rozbalovani darcekov co mu prisli..
» www.lockerz.com/signup/084fe183...
» www.lockerz.com/signup/0540bb53...
» www.lockerz.com/signup/8cdea9d5...
» www.lockerz.com/signup/6ada7e03...
» www.lockerz.com/signup/f5078b61...
cize ty si cierny ?
[url=
][img]
[/img][/url]
je to jeden clovek z fora war-board.net .... pre dokazanie si to sfotil aj so svojim nickom
24:00 zo stvrtka na piatok
03:00 piatok
13:00 piatok
19:00 piatok
Mám spolužiaka ktorému prišlo čo chcel, mám už dosť skúseností môžete sa ma pýtať. Pozvánku zašlem od 15:30 do 20:00 pracovné dni, 10:00 do 20:00 víkend. Na email (napr.: Mám záujem o pozvánku na Lockerz moj email je ...@gmail.com ) odpoviem do jednej hodiny
hocikedy chcete pošlem Vám pozvánku
a to,že to nefunguje je úplná blbosť !
mám čisto nový iMAC od LOCKERZ a kúpil som si ho za 2 týždne za poštovné som nedal vôbec nič a dostal som k nemu aj Apple Magic Mouse zdarma !
Môj web o lockerz www.lockerz.4fan.cz