..čaute holky..chcem si kúpiť čierne lodičky s platformou na opätku..ale nwm aké číslo viem že to vyznie blbo ale veď nohu mám 38 ale keď som skúšala 38-mičky tak sa mi trošku vyzúvajú...a 37 sú mi tesné preto sa mi v nich aj celkom dobre chodí...al
kup si radsej mensie cislo, ja som si raz kupila normalne jake mam a to sa mi este topanky roztiahli cize to bolo dost v riti, odvtedy ich nenosim a su v skrini, cize radsej si zober mensie, roztiahnu sa
ja som si zobrala menšie lodičky, lebo mám také malé a úzke nohy, že sa mi normálne číslo stále vyzúva a teraz v nich neviem stáť dlhšie ako pol hodiny, lebo mám pocit, že mi umrú prsty snáď sa poddajú ešte
ja mam nohu 38, posledne na platforme som si musela kupit 37, inak vsetky ostatne mi 38 boli akurat, ale ani jedny sa mi neroztiahli aj po dlhej dobe nosenia
opätky kupujem zásadne o číslo menšie. ale netlačia ma pri skúšaní. každopádne ber to tak, že keď v nich budeš dlhšie, nohy ti spuchnú a nebudeš v nich vládať chodiť...musíš si to odskúšať. ja som si raz kúpila v mojej klasickej - nenosím, vyzúvajú sa. raz som si o dve čísla menšie, lebo sa mi vyzúvali aj tie len o čísla - nenosím, neznesiteľná bolesť. hold, just try
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
kožené sa ti povolia... umelina ťažšie.