ak vieš anglicky alebo nemecky choď do hamburgu a zamestnaj sa na nejakej obchodnej lodi alebo ak by si mal šťastie tak výletnej....na gugli najdeš aj ceny lístkov.je to strašná suma.............filip
tiež by som sa tam chcel dostať loďou; pamätám ako mi pradedo rozprával keď šli do Pennsylvánie tak sa tam plavili dva mesiace, bolo to hrozne o ničom. teraz keď tak pozerám -- okolo tých 17 dní to je fajn len to je drahé.
až take drahe to nieje, ked si vezmete ze letenka jednosmerna stoji od 800 do 2000 € podla drahy letu a letovej spol., tak je mozno plavba lodou lacnejsia. vsak niektore plavby vychadzaju priblizne na 600-900 € a viac ale to uz ked chcete velku izbu s balkonom a co ja viem co
mne staci mala izba sak idem cestovat a nie tam byvat 14 dni vydrzim na takej lodi...ked vydrzim byt 3 cele tyzdne doma a nevyliezt z bytu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» goo.gl/J10Bz...
spoločnosť nepoznám ale ujo google určite !
benzin je teraz strasne drahy!
mne staci mala izba sak idem cestovat a nie tam byvat 14 dni vydrzim na takej lodi...ked vydrzim byt 3 cele tyzdne doma a nevyliezt z bytu