Vzhladom na to ze som uz docela zufala z tohto predmetu, obraciam sa na vas Nahodou nemate skusenost s predmetom Logika a argumentacia, konkretne s profesorom Gaherom a jeo testami a sposobom hodnotenia ? pripadne neviete o niecom co spasi moju dusu
@uspavanocka detto, FX jak vyšité ale takýto kurz by som si najradšej iba tak prenášala zo semestra do semestra neviem ako ty, ale ja nikdy nemám ani chuť sa do toho pozrieť
sranda, to by som nepovedal, že tu nájdem niekoho, kto chodí so mnou na ten predmet
Bola si aj na dnešnej prednáške? A tou babou myslíš tú z Aplikovanej Ekonómie? Ona nie je "moc velká kapacita", len je velmi pracovitá, fakt zodpovedne sa učí Ale hlúpa nie je v žiadnom prípade
A mne na poslednom teste chýbali asi 2 body, ale to som tam pár vecí nespravil, čo už hned viem, kde som spravil chybu...Takže ak to nejako totálne nepokašlem, tak sa tej opravnej písomky nebojím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale pravdepodobne zabudnem, takže kľudne sa mi môžeš niekedy v blízkej budúcnosti pripomenúť v TS a znížiť šancu ďalšieho zabúdania.
Bola si aj na dnešnej prednáške? A tou babou myslíš tú z Aplikovanej Ekonómie? Ona nie je "moc velká kapacita", len je velmi pracovitá, fakt zodpovedne sa učí Ale hlúpa nie je v žiadnom prípade
A mne na poslednom teste chýbali asi 2 body, ale to som tam pár vecí nespravil, čo už hned viem, kde som spravil chybu...Takže ak to nejako totálne nepokašlem, tak sa tej opravnej písomky nebojím