Ahojte chcem sa opýtať či sa oplatí študovať logistiku ... na nete som našla veľa pracovných ponúk tak si myslím, že by som našla uplatnenie. Čo poviete?
Ale tu sa príliš neoplatí pýtať na študijné odbory. Každý ťa tu zato len zdrbe a poníži, že akú hovadinu to vlastne ideš študova a že to nemá absolútne žiadnu perspektívu, úroveň a uplatnenie.
Nuž momentálne príliš nie lebo majú dopravné firmy oveľa menej objednávok a celkovo je v tejto oblasti menej pracovných miest. Ale časom po recesii sa tam určite bude dať znova dobre zamestnať. Avšak si myslím že študovať sa to neoplatí, to sa jednoducho je len potreba naučiť robiť praktickými skúsenosťami
v Žiline na Pedas alebo aj v KE... to mi vraveli, že by sa to dalo aj bez VŠ, ale ako pozerám na tie ponuky prác všade vyžadujú vysokoškolské vzdelanie
@0 Tak, keď pôjdeš na VŠ, nemusíš ísť hneď do prace, užiješ si intrák, "mládi" a keď budeš schopná tak sa aj vypracuješ, počas školy si nájdeš brigádu ako ja... Hybaj na PeDaS, Žilina je pekná, do veľkosti akurát školu máš 20 minút pešo cez lesík, pod intrákmi máš podnikov a vinárni habadej. Pedas ako taký posúdiť neviem, lebo chodím na EF, ale škola je super, jedine čo ma sere sú spolužiaci, nič sa im nechce, žiadne projekty, progress, proste skapal pes :/.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale tu sa príliš neoplatí pýtať na študijné odbory. Každý ťa tu zato len zdrbe a poníži, že akú hovadinu to vlastne ideš študova a že to nemá absolútne žiadnu perspektívu, úroveň a uplatnenie.