Takže hram LoL ale som začiatočník a dnes som hral moju prvu hru, ale.....
Som tam bol strasne slabý!! Proste ja idem s niekym bojovať a on hned zdrhne, potom ked mna zabija tak ja idem zdrhnut ale on da niake kuzlo a ja sa nemozem hybat, a ked je on leve
a ked je on level apr. 13 a ja lvl 10
nauč sa last hitovať minionov, keď ich dorazíš, dostaneš za to peňáze = lepšie itemy = si silnejší
keď nevieš ako stavať postavu, pozri si guidy
najdi si proper build na daneho championa cez mobafire.com (neskor ked pochopis hru ti tu stranku uz nebude treba)
hra sa hybe okolo teamplay-u (ktory v nej niekedy najdes tazko) a goldu, tzn. snaz sa zabit co najviac minionov (zname aj ako "cs" - creeps) a zaroven zomriet co najmenej krat cim sa vyhnes tomu aby bol tvoj protivnik o 3 levely vpredu.
Ine rady ti netreba. 2 tyzdne hrania a na hru budes mat uplne odlysny pohlad. GL&HF; )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nauč sa last hitovať minionov, keď ich dorazíš, dostaneš za to peňáze = lepšie itemy = si silnejší
keď nevieš ako stavať postavu, pozri si guidy
a trénuj. to sa spraví.
pre začiatok:
vyber si jednoducheho championa (Garen, Master Yi, Wukong, Lux, Malphite etc.)
najdi si proper build na daneho championa cez mobafire.com (neskor ked pochopis hru ti tu stranku uz nebude treba)
hra sa hybe okolo teamplay-u (ktory v nej niekedy najdes tazko) a goldu, tzn. snaz sa zabit co najviac minionov (zname aj ako "cs" - creeps) a zaroven zomriet co najmenej krat cim sa vyhnes tomu aby bol tvoj protivnik o 3 levely vpredu.
Ine rady ti netreba. 2 tyzdne hrania a na hru budes mat uplne odlysny pohlad. GL&HF; )