Ahojte.
Dnes som sa rozhodla začať hrať League of Legends.
Stiahla som si hru (strašne dlho sa sťahovala) priamo z ich stránky.
Potom mi však vybehlo okno aktualizácie dajake je na 41% a strašne pomaly sa aktualizuje, no neni tam nič len ROtace šampionov
Dota FUJ určite radšej LoLko ...Ale v podstate je to všetko oničem, bola som natom závislá asi 3 mesiace počas ktorých mi dali minimálne 2krát BAN ..už to nikdy nechcem zapať Je to väčší žrút času ako fejsbuk. Ale tí champovia boli tak fajn
@darkenprincess to čo ti sťahuje sú aktualizácie, tie sú tak raz za 2 týždne a keďže si to ešte nikdy nehrala, tak ti musí stiahnuť veľkú väčšinu, vieš? medzi tým ako ti to sťahuje, si urob účet na ich stránke - vyber si server, keďže si slovenka tak buď euwest alebo eune, ak máš kamarátov čo to hrajú, spýtaj sa na kt. serveri a iď tam a potom, keď posťahuje čo má, v klientovi dáš play a tam máš už návody ako sa to hrá.
až niekedy sa budeš chcieť zlepšiť, ale nebude sa ti chcieť hrať, môžeš začať pozerať streamerov ako to hrajú,
@maxton lolko ma davno novy visual update mapy a championov, ako nevidim tam moc velky rozdiel ze by jedno bolo pre deti a druhe pre progamerskych dospelakov
Hejty na LoLko/Dotku ma vždy odrovnajú, vždy si tak hovorím, že aká som rada, že neriešim až také hovadiny
Nechaj to nech sa ti to doaktualizuje celé, bude to dlhšie trvať. Určite si prejdi potom tutorial a prečítaj pár článkov ktoré ti pomôžu sa zorientovať v rolách, objectives a že dôležité je last hitovať, dosť ťa to posunie.
@hotaru ked tak pozeram tak tie hry su si ozaj dost podobne ale najlepsi bol aj tak enfos...pozeram ze uz je aj pre dotu2...asi si ju asi znova stiahnem
@kosmiklove Tak LoLko dosť vykráda Dotu, myslím, že celkovo sa všetky tieto hry navzájom vykrádajú Mňa najviac oslovilo LoLko, Dotka bola na mňa nejak moc zložitá, nebavilo ma to vôbec - ako sú niektoré postavy zložité aj v LoLku, ale sú proste pre mňa atraktívnejšie ako tie v Dote (v Dotke som skúsila hrať tú sirénu a keď ma ani tá nechytila tak no chance .
Bože ľudia sa do piče musia hadať nad každou kokotinou.. To aj keby na svete existovalo najšťavnatejšie, najchutnejšie jablko jake sa da zohnať.. Tak by sa aj tak našiel človek ktorý by povedal že nemá rád jablká.
Chápete čo to znamená? Že vždy do piči tu bude každy mať rad niečo iné lebo nie su všetci ľudia kurva rovnaký tak netlačte do hlavy dakomu inemu kaleraby o hre ktoru mate radi vy lebo aj tak ta osoba bude mať rada inu hru.. tak si do piči nepičujte na hry a hrajte čo vás baví. Každého baví niečo iné. Každému príde pekné niečo iné. Mne sa páči aj Dota aj LoL obe sú skvelé hry.. So enough talk and play whatcha want!
Áno má ti to tak sťahovať, rovno sa to aj inštaluje, preto to tak dlho trvá a je toho dosť. Poď na EUNE, niekedy môžeme zahrať.
A tie reči čo je lepšie, samé sprostosti, mne nevadí, že je Dota2 lepšia graficky, hral som aj jedno, aj druhé a LoLko ma baví viac, nebudem hrať niečo len preto, že to vyzerá lepšie. Aj keď tie hry sú o tom istom.
1. Magic power/Ability power neexistuje v dote čiže potrebuješ viac outplay na hráča zo spellami ako v lolku, kde môžeš na jedno kombo instakillnuť a pod.
2. v dote ak skapeš, tak strácaš goldy.
3. žiadny recall, potrebuješ kúpiť teleport. Zvýhodnené kuriérom.
4.v dote môže byť skoro každý neviditeľný ak postavia správny item.
6. Destructable objekty ako stromy. Invading systém je viac prepracovanejší pri tomto, žiadne bushe.
7.Hlavnou úlohou na lane phasingu je aj denie creepov/toweriek. Keďže môžeš zabiť aj vlastného creepa tak menej expov má enemy.
8. Žiadne runy, masteries a summoner spelly.
Hrajem obidvojo, častejšie hlavne LoLko a milujem lolkárov čo hovoria, že dota je moc ľahká.
Graphic enhancementom prešlo aj LoLko, ale stále je to ich drawn-like grafika, ktorá určuje ich štýl hry. Takže tiež milujem tých čo porovnávajú grafiku v moba hrách, kde ide hlavne o techniku a nie vizuál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Musíš to celé nechať patchnúť určite
až niekedy sa budeš chcieť zlepšiť, ale nebude sa ti chcieť hrať, môžeš začať pozerať streamerov ako to hrajú,
» www.twitch.tv/directory/game/... of Legends
a pochytať od nich nejaké veci, čo robia a tak..
ešte aj na lolking.com máš návody na jednotlivých hrdinov
Nechaj to nech sa ti to doaktualizuje celé, bude to dlhšie trvať. Určite si prejdi potom tutorial a prečítaj pár článkov ktoré ti pomôžu sa zorientovať v rolách, objectives a že dôležité je last hitovať, dosť ťa to posunie.
Mne ten konflikt pripomenie tento obrázok
Ja som zvykol hrať aj lolko, teraz hrávam len dotu. Mali by sa všetci PC hráči spojiť a bojovať proti console faggotom.
To sú skutoční nepriatelia!
@ps102 PC MASTER RACE
Chápete čo to znamená? Že vždy do piči tu bude každy mať rad niečo iné lebo nie su všetci ľudia kurva rovnaký tak netlačte do hlavy dakomu inemu kaleraby o hre ktoru mate radi vy lebo aj tak ta osoba bude mať rada inu hru.. tak si do piči nepičujte na hry a hrajte čo vás baví. Každého baví niečo iné. Každému príde pekné niečo iné. Mne sa páči aj Dota aj LoL obe sú skvelé hry.. So enough talk and play whatcha want!
A tie reči čo je lepšie, samé sprostosti, mne nevadí, že je Dota2 lepšia graficky, hral som aj jedno, aj druhé a LoLko ma baví viac, nebudem hrať niečo len preto, že to vyzerá lepšie. Aj keď tie hry sú o tom istom.
more user friendly // diffucult
a prečo je Cyka2 ťažšia ako LoL.
1. Magic power/Ability power neexistuje v dote čiže potrebuješ viac outplay na hráča zo spellami ako v lolku, kde môžeš na jedno kombo instakillnuť a pod.
2. v dote ak skapeš, tak strácaš goldy.
3. žiadny recall, potrebuješ kúpiť teleport. Zvýhodnené kuriérom.
4.v dote môže byť skoro každý neviditeľný ak postavia správny item.
5. ťažšie hardtomaster charaktery. ( Pugna, Chen, Invoker etc.)
6. Destructable objekty ako stromy. Invading systém je viac prepracovanejší pri tomto, žiadne bushe.
7.Hlavnou úlohou na lane phasingu je aj denie creepov/toweriek. Keďže môžeš zabiť aj vlastného creepa tak menej expov má enemy.
8. Žiadne runy, masteries a summoner spelly.
Hrajem obidvojo, častejšie hlavne LoLko a milujem lolkárov čo hovoria, že dota je moc ľahká.
Graphic enhancementom prešlo aj LoLko, ale stále je to ich drawn-like grafika, ktorá určuje ich štýl hry. Takže tiež milujem tých čo porovnávajú grafiku v moba hrách, kde ide hlavne o techniku a nie vizuál.
Jak deti.