hraval som ho a mal som nahratych tak mozno 2000 hier a proste stale ma to menej bavilo. Kazdy novy hero bol bud nejaka cista kopia a bol OP a potom dostal nerf ale viac ma zacala hrat ta komunita hracov, ze pokym sme nesli 5ti kamarati, tak v 90% pripadoch ti ostatni hraci boli bud feederi alebo kokoti, ale vzdy Takisto v ranked hrach som mohol mat s hrdnimi KDA medzi 4-7:1 ale hovno, ked som vacsinu hier prehral kvoli nejakym feederom.... Teraz hravam Dotu 2 a neseriem sa pri tom tak
Nikdy som to nehral, no na tuto hru mam dost vyrazne negativne spomienky, lebo spolubyvajuci pri nej stravil obrovske mnozstvo casu, co som ja povazoval za neskutocne mrhanie casom aj zivotom, navyse bol do toho taky zahladeny, ze ked som navrhol aby sme nieco podnikli, stale to bolo podmienene ze dohra rozohranu hru...potom dalsiu...no proste cloveka vie nieco take nahnevat (-:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
DotA mi prišla v tomto ohľade vyváženejšia + nie sú tam žiadne trávičky aby sme sa hrali na schovávačky ako malé deti =D
ale pozor... nevravím že LoL je zlé... len unbalanced
dota je proste dota