Ja zas na Emila z Lonebergu, tak som si to hneď musela ísť pozrieť, ešte čo to mám na starých kazetách. Potom som rozpútala öre-šialenstvo, lebo mnohým sa to zdalo byť smiešne slovo.
Btw, to sú švédske mince, jedno öre je stotina švédskej koruny a Emil vtedy prehltol päť öre mincu, keď napchal hlavu do polievkovej misy a nešla mu von a išli k lekárovi.
noo ja viem ze tam este mala byt taka moznost ze kto to je..ale nejak som stlacila enter skor ako som chcela a uz sa mi s tym potom necelo hrat ..tak ved ak niekto nevie kto to je moze sa spytat.. a bude mu vysvetlene
poziarnik sam?..kks brutalny typek je to ..jak som bol maly som ho doslova zral ..nenechal som si ujst ani jedinu cast..vecernicek s poziarnikom samom bol TEN vecernicek ..minule som u dracika uvidel drevene kocky na jeho motiv tak som si hned musel kupit i ked nemam sajnu co s nimi spravim stuck_out_tongue:..
požiarnik Sam bola moja najsamobľúbenejšia rozprávka zo všetkých fakt... kvôli nemu som svojho času chcel byť požiarnikom i keď vo všetkých dieloch tejto rozprávky hasili skutočný oheň dokopy tak raz
a na emila z kôlničky si tiež pamätám... kôlnička hej bum tralalí peckááá, mali by to začať zase dávať nech vyrastie normálna generácia, lebo keď ide v telke samé O.C. california a podobné sračky, decká sú tupé jak tága
looooool kebyže toto nenájdem tak si asi doživotne na to nespomeniem ...nebol síce mojím hrdinom ale ja som ho ako decko milovala...nevynechala som ani jeden diel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Btw, to sú švédske mince, jedno öre je stotina švédskej koruny a Emil vtedy prehltol päť öre mincu, keď napchal hlavu do polievkovej misy a nešla mu von a išli k lekárovi.
a na emila z kôlničky si tiež pamätám... kôlnička hej bum tralalí peckááá, mali by to začať zase dávať nech vyrastie normálna generácia, lebo keď ide v telke samé O.C. california a podobné sračky, decká sú tupé jak tága