Caute skuste aj vy spravit co som spravil ja,puknete od smiechu
minule ked som skoncil potrebu a to bolo velmi vela toho-tak som to nesplachol bolo to tam asi 6 hodin a ked dosiel bracho domov s jeho frajerkou tak jeho baba isla ako prva na wc
@0 ty bumbaj, uz si si mohol vsimnut, ze rozne tvoje praktiky tu nikoho nevzrusuju, takze nabuduce do tych prispevkov aspon neskus vkladat vety o tom, ze to mame skusit aj my, prip. otazky, ci to zvykneme robit a ci sa nam to paci
dalsia moja vyhrada smeruje k tomu, ze je velmi tazke sa k tomuto rozumne vyjadrit. kedze nikto z nas podobne skusenosti nema, takze sa zamysli, ci je efektivne taketo fora vobec zakladat
ty KOKOS!!! sak mas 15 rokov tak sa skus spravat na svoj vek ako rozumny clovek a nie ako 6 rocne decko! Sak pockaj raz budes mat dievca a prajem aby sa ti tam na ten zachod vysral brat, mozes sa hambit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
pis si taketo chujoviny do denicka, a nie sem..
dalsia moja vyhrada smeruje k tomu, ze je velmi tazke sa k tomuto rozumne vyjadrit. kedze nikto z nas podobne skusenosti nema, takze sa zamysli, ci je efektivne taketo fora vobec zakladat
Nie, nie asi. Určite.
Reprezentuješ výrok "Chlapci dospievajú neskôr ako dievčatá"