Takže idem hrať LoLko, ale.... chcem od vás pár rád.
Ja ked to hrám tak zabijem v jednej hre niekoho asi jeden krát, expim a ostatní už maju lvl 10 a ja nejak 7 a ked idem expit zabiju ma, a ja ked s nimi bojujem a sme lvl 1 tak skoro vždy prehrám, naprav
@5@6 za posledný týždeň či dva čo som zahral zase dotu 9 z 10 hier bolo úplne napiču horšia komunita ľudí pomaly ako na lolku. 3/4 hier ludia leavujú, nevedia to hrať, vyhovárajú sa na lagy a v english queue mám v týme niekedy aj 4roch Rusákov alebo Poliakov
Minule som hral hodinu za Death Prophet s poliakmi v teame. Drow mal 0 15 5, takže akosi sme nemali funkčné carry. Darilo sa mi pushovať a dali sme až na veže pri ancientovi všetko dole... No ale potom sa rozbehol ich Riki. Mal som chuť zhodiť atomovku na Poľsko.
@gukol Welcome to Dota Community.
Ono to ale aj závisí od tvojho levelu. Ak si nízky level, tak je jasné, že ti tam budú do tímu dávať najväčší garbage a trash
keď poskočíš vyššie, tak to troška naberie aj na úrovni a serióznosti... well...teda...no...ber to s rezervou, ale bude to proste lepšie
Moja skúsenosť posledne na puboch je, že najlepśie na low leveloch hrať s kamarátom a dať si obaja push postavu a dať si spolu lane (napr. Shadow shaman a Death prophet, popr. Nejaký tiny, keď má človek gank fetiš) a jednoducho ignorovať všetko ostatné a pushovať. Vtedy to akosi vždy ide. Lebo aj debil vie vyhrať s gold advantage... Ak si nekupuje bloodstone na lifestealera...ale to už je retardácia úplná.
@zerone Ja som z Doty mierne zdeprimovaný, pretože ja väčšinu hier prehrávam len - myslím si však, že je to v dôsledku tímu ako takého - buď lamy, feederi, leaveri, dezorganizácia, zlá spolupráca, zlý pick...proste total fail...
Môžem mať skóre 15/2 , 3/5, 2/7 ...to je fuk...tak či tak to prehrám...čo značí, že prehra nie je nijako ovplyvnená mojim herným podaním...
Preto maj aspoň jedného spoluhráča na telefóne alebo skype.
5 v 5 je to teoreticky, ale väčšinou mám pocit, že to je 9 v 1, keď hrám sám. A mám rád Rusov aj Ukraincov, ale v dote (ak nehovoríme o vrcholovej úrovni - napr. NA VI) sú strašne nahovno.
@zerone jop, to máš pravdu...najviac ma na nich irituje to, že ani poriadne nevedia (alebo nechcú vedeť) anglicky...a furt to tam spamujú azbukou, ktorej nikto iný nerozumie...total fail..
a @sugy1 no len aby si nebol prekvapený môžeme si kľudne zahrať 1v1
Ja viem rusky... resp. väčšie percento toho, čo vravia rozumiem (aj mimo nadávok), ale štve ma rovnako keď to tam spamujú ruštinou, ako keď si tam začne niekto nakladať po thajsky. To je dôvod, prečo tam neriešime veci po slovensky: Lebo je to PUB a aj keď sme dvaja slováci, tak jazykom odrežeme od teamovej komunikácie (ak sa o takom niečom na puboch dá hovoriť) zvyšok ľudí...
Asi sa vrátim k WoW PvP, ak to nebude lepšie na vyšších lvloch
musis si spravit masteries runy naucit sa davat last hity aby si nepushoval lebo potom ta lahsie pridu ostatni zabit ale neboj to sa vsetko naucis casom do zaciatku ti odporucam garen, master yi , jax su silni a lahko sa za nich hra
ja hram east a som ...murderdollxXx keby ste chceli a musis sa do toho len dostat alebo hravat s dakym kamratom co to hrat vie alebo tak bez dobreho teamu je to na nic
ja odporúčam master yi...a sekať to do attack speed a critital damage a postupne aj do AD ...s týmto som bol v každej hre prvý alebo druhý najlepší hráč a to som nepotreboval ani parťaka,maximálne na začiatku, aby ma nejaký strelec kryl...a ešte nejaké tie turbo gumáky aby si mohol rýchlo behať po mape a kilovať, čo príde pod meč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Gravy Grenade.
Minule som hral hodinu za Death Prophet s poliakmi v teame. Drow mal 0 15 5, takže akosi sme nemali funkčné carry. Darilo sa mi pushovať a dali sme až na veže pri ancientovi všetko dole... No ale potom sa rozbehol ich Riki. Mal som chuť zhodiť atomovku na Poľsko.
Ono to ale aj závisí od tvojho levelu. Ak si nízky level, tak je jasné, že ti tam budú do tímu dávať najväčší garbage a trash
keď poskočíš vyššie, tak to troška naberie aj na úrovni a serióznosti... well...teda...no...ber to s rezervou, ale bude to proste lepšie
HL 3 by bol fajn, keď už sme pri veciach od Valve
Moja skúsenosť posledne na puboch je, že najlepśie na low leveloch hrať s kamarátom a dať si obaja push postavu a dať si spolu lane (napr. Shadow shaman a Death prophet, popr. Nejaký tiny, keď má človek gank fetiš) a jednoducho ignorovať všetko ostatné a pushovať. Vtedy to akosi vždy ide. Lebo aj debil vie vyhrať s gold advantage... Ak si nekupuje bloodstone na lifestealera...ale to už je retardácia úplná.
Môžem mať skóre 15/2 , 3/5, 2/7 ...to je fuk...tak či tak to prehrám...čo značí, že prehra nie je nijako ovplyvnená mojim herným podaním...
Preto maj aspoň jedného spoluhráča na telefóne alebo skype.
5 v 5 je to teoreticky, ale väčšinou mám pocit, že to je 9 v 1, keď hrám sám. A mám rád Rusov aj Ukraincov, ale v dote (ak nehovoríme o vrcholovej úrovni - napr. NA VI) sú strašne nahovno.
a @sugy1 no len aby si nebol prekvapený môžeme si kľudne zahrať 1v1
Ja viem rusky... resp. väčšie percento toho, čo vravia rozumiem (aj mimo nadávok), ale štve ma rovnako keď to tam spamujú ruštinou, ako keď si tam začne niekto nakladať po thajsky. To je dôvod, prečo tam neriešime veci po slovensky: Lebo je to PUB a aj keď sme dvaja slováci, tak jazykom odrežeme od teamovej komunikácie (ak sa o takom niečom na puboch dá hovoriť) zvyšok ľudí...
Asi sa vrátim k WoW PvP, ak to nebude lepšie na vyšších lvloch
Z tohoto celého vyplýva: Začni hrať DotA 2 proste
west - " HappyFunny "
east - " DeadCaptain "