S tymi herbal mal kamos skusenosti, no vraj je to len slaby odvar E. A BZP je hnusna chemikalia, ktora sa len velmi okrajovo podoba stavu z E, skor je to ako speed alebo piko, su po tom hnusne dojazdy, a ma ovela viac vedlajsich/horsich ucinkov ako E - E nema skoro ziadne ak sa administruje spravne .
O tom London Underground pocujem prvy krat, idem pozriet co to je .
10. vela ludi o tych London Underground pilulach pise v pohode veci. Bohuzila nie je to herbal,su to chemicke veci (konkretne tie holubice maju ketony v sebe) ale nastastie to nejak extra necitit,kym sa to neprezenie.
Niekto dokonca o tom tvrdil,ze lepsie nez origos E,niekto zas pindal ze za tie prachy co za to dal si mohol radsej zohnat nieco ilegalne ale lepsie...
och jak by som strasne dobre prave E,skoda,ze si to neviem vobec zohnat
13. To je pravda,ale zas ja sa v takej raverskej/trance/disco spolocnosti moc nepohybujem - jedine tak weedka,to nikdy nie je problem..
raz sa nam podarilo cez nejakych chalanov nieco zohnat,nanestastie to boli dollare,ako stav totalne super ale to co nasledovalo dalsi tyzden az dva bolo peklo..
dokonca som siel ku kardiologicke,lebo sa mi stale zdalo,ze mam nejake arytmicke srdce a dodnes uzivam nejake lieky nanho
(ktore by som podla mna dostal aj tak,pretoze obecne mam rychlejsi pulz neustale)
Jo,pravda.. raz som stripovany nadranom skocil do jednoho takeho DnB klubu (teda taky mix klub ale ten vecer to bolo Dn a nejak sme sa tam pustili do chatovania s ludmi aj o E.. ale vtedy ma nic take nenapadlo ze zhanat kontakty ci co,som mal plnu hlavu inych haluzii
20. lol das si drogu ci sa najebes a myslis ze ti nejaka da ci co? ...ja pijem uz styri roky a absinth som prvykrat skusil len pred mesiacom...podla mna je to moc silne
Inac v Cesku a inych "civilizovanejsich" krajinach je dostat normalny absint, tj robeny starymi metodami a to je etanol vymacerovany v tych absint bylinach(vratane thujon byliny - palina prava) ,nasledne este raz destilovany (potom moze nasledovat este jedno macerovanie,destilacia alebo oboje,podla druhu).
zohnat sa da, ale ak nato nepoznate ludi tak smola kedysi to ludia kupovali cez psychiatrov, alebo z chem. labakov z usa/ciny..dnes uz len cez znamosti
vacsinou ako hydrochloridova sol, vyzera to ako normalna kuchynska..a naozaj staci obliznut prst ( asi ako 1 semiacko sosovice
30: napisat kde bohuzial nemozem, to je asi pochopitelne
na ten aceton bacha, chce to kvalitu minimalne pre analyzu, nizsia nebude moc ok ak vam zalezi na zdravi
Ale osobne by som si asi na to netrufal,v skole som na chemii dost suckoval a niekedy aj bezne ulohy typu "zarob si malinovku zo sirupu" dokazu pre mna skoncit katastrofalne...
hehe to je pravda ja tiez neviem ci by som siel do toho, hlavne zatial som nemal vobec potrebu take nieco riesit, lebo vzdy som bol max spokojny. 3X hadaj kto je 'pinokio' na vies akej stranke
32: ano acetonu, existuje viac variant cistoty..na nieco co sa bude konzumovat je najlepsia verzia pre analyzu(tak sa to vola, tusim aj latinsky nejako ale nepamatam si ), alebo nejaka farmaceuticka kvalita..rozne tie verzie ze aceton cisty a podobne su ok na cistenie mechaniky ale na konzumaciu nie..
no a samozrejme to treba potom rozprestriet na co najtensiu vrstvu a nechat poriadne odparit..a chce to vzduch nechcete vybuchnut/otravit sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
» www.herbalhighs.com/item/Doves.aspx...
DD
S tymi herbal mal kamos skusenosti, no vraj je to len slaby odvar E. A BZP je hnusna chemikalia, ktora sa len velmi okrajovo podoba stavu z E, skor je to ako speed alebo piko, su po tom hnusne dojazdy, a ma ovela viac vedlajsich/horsich ucinkov ako E - E nema skoro ziadne ak sa administruje spravne .
O tom London Underground pocujem prvy krat, idem pozriet co to je .
Presne tak! Nevies citat?Vsetko tu je k veci,len ty si akosi vedla.
Niekto dokonca o tom tvrdil,ze lepsie nez origos E,niekto zas pindal ze za tie prachy co za to dal si mohol radsej zohnat nieco ilegalne ale lepsie...
och jak by som strasne dobre prave E,skoda,ze si to neviem vobec zohnat
raz sa nam podarilo cez nejakych chalanov nieco zohnat,nanestastie to boli dollare,ako stav totalne super ale to co nasledovalo dalsi tyzden az dva bolo peklo..
dokonca som siel ku kardiologicke,lebo sa mi stale zdalo,ze mam nejake arytmicke srdce a dodnes uzivam nejake lieky nanho
(ktore by som podla mna dostal aj tak,pretoze obecne mam rychlejsi pulz neustale)
pri absinthe zacal cely moj problem...
chcem si na triedne mecheche uz mesiac zohnat kvalitny absinth a tu sa neda NIC poriadne kupit.. Hills a Fruko... pfff,mozem osexovat..
Z ceska postou poslat mi ho nechcu a zo zahranicia je to tak zbytocne drahe,kaslat na to...
a normalny alkac sa mi pit nechce,tak si hladam substituciu
tam ide o to,ze pri E si focusovany cely vecer,narozdiel od alkoholu,z ktoreho si po case malatny,rozbity,unaveny a nedajboze nieco viac.
Proste sa mi zda byt viac dekadentnejsi nez stimulanty...
ak by teda bol minimalne 100mg/l tujonovi a pil by som ho pat rokov v kuse
cheers
Inac v Cesku a inych "civilizovanejsich" krajinach je dostat normalny absint, tj robeny starymi metodami a to je etanol vymacerovany v tych absint bylinach(vratane thujon byliny - palina prava) ,nasledne este raz destilovany (potom moze nasledovat este jedno macerovanie,destilacia alebo oboje,podla druhu).
A toto pit je jedna basen
Inak tablety extazy sa daju cistit acetonom - teda vyscistit od nezelanych primesi ktore sa tam nachadzaju.
Navod ako na to je tu:
» www.drugs-forum.co.uk/forum/showthrea...
''cleaning ecstasy pills via a simple acetone wash''
ale treba byt regnuty.
vacsinou ako hydrochloridova sol, vyzera to ako normalna kuchynska..a naozaj staci obliznut prst ( asi ako 1 semiacko sosovice
30: napisat kde bohuzial nemozem, to je asi pochopitelne
na ten aceton bacha, chce to kvalitu minimalne pre analyzu, nizsia nebude moc ok ak vam zalezi na zdravi
Tu kvalitu myslis kvalitu acetonu?
Ale zas ked si predstavim,z akych chemikalii je ten samotny vyrobok - asi je to dost jedno
Ale osobne by som si asi na to netrufal,v skole som na chemii dost suckoval a niekedy aj bezne ulohy typu "zarob si malinovku zo sirupu" dokazu pre mna skoncit katastrofalne...
no a samozrejme to treba potom rozprestriet na co najtensiu vrstvu a nechat poriadne odparit..a chce to vzduch nechcete vybuchnut/otravit sa
OVLADAM MAGIU, PREDPOVEDAM BUDUCNOST A LIECIM.
UZ MNOHYM LUDOM SOM POMOHOL A RAD POMOZEM AJ VAM.
MAM DLHOROCNE SKUSENOSTI.0902/394 812 alebo kaitan.vestec@gmail.com - odpisem kazdemu
Pre viac info otom co robim - WWW.KAITAN.WBL.SK