Ahojte. Už dlhšie pozerám longboardy a pennyboardy do mesta. Potrebujem to hlavne na prepravu po meste (do školy, do obchdu atd.) ale neviem si vybrať. Penny je menši ale longboard je pohodlnejší (všetci to tak vravia). Chcem sa spýtať čo si mám kúpiť.
pennyboard nie je len pre deti i keď som ho videl iba u malych deciek ale značná výhoda je v tom, že je ľahký a prenositeľný... penny má tuším iba necelé kilo a dá sa strčiť aj do vaku.
longboard dlhši je dost tazky do ruky ale lepsie drzi na zjazdy a vyssie rychlosti
penny je taka moda pre mesto
najlepsie je nieco medzi ale na slovenske cesty velke az obrovske kolesa
a na kolena je lepsi typ pripevnenia koliesok ktory sa nazyva drop thru a doska pružnejšia z brezoveho či bambusoveho matrošu na pumpovanie.
Ja som si sam vyrobil longboard ale musim povedat cena nakoniec bola taka ze za to by som mal dve dosky z obchodu - nehladiac na triesky v kuchyni a more casu, Odporucujem Mayhem longboard -/su na FB/ ceska rucna vyroba dosky a trucky a kolesa si kupis a osadis sam tak usetris,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
basically its like this
penny je pre deti
skate je skate
cruiser do mesta
longboard na cesty/downhill a tak
penny je taka moda pre mesto
najlepsie je nieco medzi ale na slovenske cesty velke az obrovske kolesa
a na kolena je lepsi typ pripevnenia koliesok ktory sa nazyva drop thru a doska pružnejšia z brezoveho či bambusoveho matrošu na pumpovanie.
Ja som si sam vyrobil longboard ale musim povedat cena nakoniec bola taka ze za to by som mal dve dosky z obchodu - nehladiac na triesky v kuchyni a more casu, Odporucujem Mayhem longboard -/su na FB/ ceska rucna vyroba dosky a trucky a kolesa si kupis a osadis sam tak usetris,