Našiel som na heuréke jeden skvelý long » longboardy.heureka.sk/spartan-city-su... lenže je do 80kg, ja mám 83 ale mám aj výšku takže to moc na mne nevidno. na niektorých stránkach je, že udrži 100 kg tak ja neviem... uniesol by ma?
ahoj, to sa robí tak, že si nájdeš stránku výrobcu a držíš sa jeho uvádzaných hodnôt, čiže » www.spartan-sport.at/kat/pr.php?ar=2... . To znamená, že tento konkrétny longboard je na 100kg
@markato aj pri roznych vyrobkoch v obchode/potravinach je pisana doba spotreby do:, to vsak neznaci ze o den ci dva neskor je to nepozivatelne.. niekedy to da v pohode i tyzdne
to iste i s tymto.. obmedzenie je tam preto, ze to je dimenzovane a pri tej hmotnosti sa na 100% nic nestane.. realita vsak je, ze to vydrzi i nasobok tej vahy.. (testy sa tusim robia pri 1,5 nasobku a max zatazenie je este viac.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.olly.sk/eshop/volny-cas...
» www.fgym.sk/Longboard-Spart...
to iste i s tymto.. obmedzenie je tam preto, ze to je dimenzovane a pri tej hmotnosti sa na 100% nic nestane.. realita vsak je, ze to vydrzi i nasobok tej vahy.. (testy sa tusim robia pri 1,5 nasobku a max zatazenie je este viac.. )