@bejak ja longboardovanie milujem, je to podľa mňa úžasná vec..škoda, že tie dosky sú také drahé, ale zas je pravda, že sú aj dosť kvalitné a vydržia čosi a nebezpečný je každý podobný šport, ja by som sa po hentakej ceste bála ísť aj pešo, nieto ešte si to tam strieľať na doske na Slovensku je ale problém s tým, že si na tom nemáš veľmi kde zajazdiť, lebo chodníky aj cesty sú dosť rozbité..ale to nič nemení na tom, že je to najviac najviac najviac super
@wessen pockaj a tysa tomu venujes ci ako? ..no ved je hej ved tie cesty su sproste ...keby som sa chcela otmu venovat tak kde.. ahej tie dosky som kukala na nete asu dost drahe a este ktomu ked si zoberes daku tu prilbu atak..a som si myslela ze to len chlaani ale videla som take super video s babami ze mam dost!
@bejak tak akože vlastnú dosku nemám, ale pár kamarátov má longboardy, tak sa vždy vozím, keď som s nimi vonku no,no, drahé ako sviňa, 200 € minimálne za tú dosku, keď chceš neojazdenú..ja som tiež nedávno videla také babské video a som si povedala,že si kúpim vlastný longboard, nech furt chalanom nekradnem tie ich a budem jazdiť a jazdiť a jazdiť
super odvazil by som sa , niekomu som to uz aj videl, ale u nas nie su take kvalitne cesty ako v zapadnej europe, s takymi malymi kolieckami by sa u nas zabil
@wessen noved ajasom videla to bola daka dievčenska crew.. niekde v Madride fest to bolo peckove video.. aháá takze tylen tak kradnes kamaratom takale aspon si natom zajazdis.. atokde oni natom jazdia?..
@bejak to sme asi videli to isté video no, som kradoš obecný, ale oni sa radi podelia, vieš ako no oni len tak po meste, po kopcoch, niekedy je naozaj ťažké im uskočiť z cesty
@wessen jj moze byt .. ...po meste jeto vpohode.. kks alee fkat lebo tunak cesty to musis si vlastnu asi spravit nato,... a vedia to aj take vies ked idu tak nieco spravia atak
@bejak no ako ktorí jeden je expert na rýchlosť, toho ani nevidíš, keď na tom ide, len taká šmuha je z neho..a ostatní vedia na tom nejaké veci robiť, ale moc často sa o to nepokúšajú, väčšinou len sledujú, či ich náhodou nejde zraziť auto, či na chodníku nieje nejaká jama alebo či sa im tam nemotajú nejaké deti
robím to už cca rok a dá sa to aj na našich cestách . má to dostatočne veľké kolesá aby bola jazda pohodlná aj na fakt nekvalitnej ceste .. jazdím dh ale aj frírajdy a aj len tak po meste .. mám ich viac doma a práve jeden predávam ak by niekto mal záujem nech napíše fotky pošlem aj na cene sa vieme dohodnúť . je to takmer nová doska od loaded model tantiem.
je super do mesta na triky ale aj na nejaké menšie zjazdy . (flex2 vydrží vraj nad 130 kg) ak by boli nejaké otázky ohľadom jazdenia môžem poskytnúť aj nejaké informácie alebo aj rady (myslím si snáď sa tento šport rozšíri aj na slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1./ nasledky
2./ financie
3./ teren
@matheusko jop ved too.. onee tunak kebysom sa chcela tomu venovat niesu take paradne cesty. D
co tam po cenach staci byt trochu sikovny a kreativny
je super do mesta na triky ale aj na nejaké menšie zjazdy . (flex2 vydrží vraj nad 130 kg) ak by boli nejaké otázky ohľadom jazdenia môžem poskytnúť aj nejaké informácie alebo aj rady (myslím si snáď sa tento šport rozšíri aj na slovensku
Ako robit triky ?