@malina1 ale piču prosim ťa. V britanii tuto značku nasí pomaly každý lebo je to "robotnícka znacka." Jednoducho su tam tie veci hrozne lacné aj na náš vkus. To len na slovensku si ludia myslia ze je to neviem aka znacka, ale nacizmus fakt nepodporuje o to sa neboj.
mimibazar.sk je to aj bazar ale aj ludia tam rpedívajú z anglicka kupované veci za smiešne ceny, nové... jednu lonsdale taškut o čuna stála vyše 40 som kupila za 18 a 2.50 poštovné...terza ďalšiu tašku za 10... ale aj tenisky aj keď nie lonsdalky za polovinu ceny čoby tuna...tiež za rovnaké poštovné...
@malina1 učitelka asi rada fetuje. Lonsdale ani Everlast určite nacistické značky niesú. Keby povedala značku Thor steinar alebo podobnu, tak som ticho. Ale Lonsdale j znacka ktoru napríklad v Británii nosi doslova kazdy druhý človek (a kazdý druhý človek v británii je čierny)
@malina1 Lonsdale robi praveze presny opak,robia kampan Lonsdale loves all colours a namiesto britskej vlajky davaju na rukav farby duhy,asi to mylis s Tchor Steinar
@wewo ale tak treba aj povedat ze v 90 tych rokoch u nas Lonsdale nosili hlavne nackovia takze celkom chapem ze pre niektorych menej znalich sa to moze spajat s tymito vecami
otvorili u nás teraz takú predajňu. Londsale aj Everlast .. moje krásne. teraz sa každý debil bude obliekať do Everlastu. keď mne sa to páči, len na našich chlapcoch z telocvične :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale nos tie veci, tiež ich nosím..
nezačnite mi tu hned nadávať, učitelka nám to v škole vravela.. O.o
a to plati aj pre lonsdale veci
"lonsdale penazenka obchod site:sk" hned druhy link
toto su tie neo veci..som si myslel ze neonacisti su proti gayom takze niesu??
@kubo1161 su?