Kto pozná túto vynikajúcu kapelu? Sú super a hlavne ich album - LIBERATION TRANSMISSION, ktorý som si kúpil origoš v Londýne. Stoja za to a hlavne s Rooftops a Broken Hearts, Torn Up Letters & A Story Of A Lonely Girl. Super kapela.
:d to sú názory tých čo robia recenzie o nich,čiže názor JEDNEHO človeka ,je mi jedno ako ju niekto zaškatulkuje pre mňa je to pop,americký chlapci ktorým ocko kúpil gitarky sa hrajú na hviezdy,a prepač ale pre mňa je tato preafektovaná muzička len hereckým výkonom je to niečo ako paris hilton medzi celebritami ,vždy sú vyobliekaný sťa reklama na sk8 ,účesy ktoré im robil neaký teplý uznavaný kaderník ,gitary o howne ,sekané ,dobré na bolesť hlavy ,basu som tam v živote nepočul, a spevák môže spraviť duet so shakirou ,proste vavím ti že toto čo robia oni je herectvo nie hudba ,pomýlili si povolanie ,ked vidím jak sa v klipoch tvária je mi zle, ked ich vydíš ty, vravíš oooo to tu machry ,u mňa su to trápne nevykotené decka ....každý máme svoj vkus, len som povedal svoj nazor ,počuvať ti to nezakazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Revolucion - Čo ťa privádza k tomuto názoru? Lostprophets sú fakt super. Závidíš?
alternative metal
Alternative rock
Hard rock
vidíš tám niekde EMO ?