Ahojte, akú najväčšiu výhru ste vyhrali v lotérií, ak sa smiem spýtať. Poprípade tí, ktorí často vkladáte peniaze do lotérie, oplatí sa to? Oplatilo sa Vám to už tak, že svoje vklady ste viac krát znásobili?
Dedko vyhral ešte za starej meny 18 000sk A ja iba tak po desinkách, tuším tento rok som vyhrala 33e či jak to bolo
@hagelslag žeby stránka svet bohatých pridala niečo o automatoch? ved tam píšu, že ked chceš byť bohatý, musíš čítať tie tisíce kníh o tom, aké to je byť milionárom
@hagelslag No ved tak začínal aj Andrej Babiš. Každý deň hádzal peniaze do automatov, jedna minca za druhou,až jedného dňa skončil na Prednej Hore a uvedomil si,aký bol chuj. A ajhľa, aký boháč je z neho!
Považujem to za vyhadzovanie peňazí do luftu.. Tie peniaze, čo ľudia dávajú na lotérie, by si mali odkladať a aspoň niečo by z tých peňazí raz videli, nie takto, že mooožno raz akurát ja vyhrám 0_0
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
@hagelslag žeby stránka svet bohatých pridala niečo o automatoch? ved tam píšu, že ked chceš byť bohatý, musíš čítať tie tisíce kníh o tom, aké to je byť milionárom