Pre tých,ktorí kvôli láske s anatrápili.stalo sa vam,ze vas vas partner podviedol?odpusteli ste mu?ak nie,co ste robili?moc vas to bolelo?ja viem,dosť ,,bolestná" téma,ale som zvedavy
áno stalo..dala som mu druhú šancu ale o také 2 týždne mi dal koniec (vraj že sa málo vídame) a nakoniec som sa dozvedela že to nebolo kvôli tomu ale preto lebo ma zase s ňou podviedol... a od vtedy už druhé šance nedávam
podviedla som ja, ale bolestnych situacii od lasky bolo viac, a nemusi ist prave o neveru.... ako keby nevera bola jediny zdroj nestastia a bolesti v laske...
odpustiť? neodpustiť? ... viete sami ako to boli, ked vas niekto podvedie. ale na odpustanie tu je boh NIE ja! to si hovorim stale a to by som povedala aj dotycnemu... podviest je tak jednoduche, ubohe, primitivne, to dokaze ktokolvek... a ja nechcem mat vedla seba kohokolvek, ale vynimocneho cloveka. Asi by som na to povedala, odpust sam sebe, ale nic nelutuj, lebo v tej chvili si to tak chcel!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale záleží od situácie.
toto je straasne dobre zaspievane