Všetci tu zakladajú diskusie o tom, ako hľadajú deprimujúcu pesničku, tak to trošku pozmením. Dajte sem video najkrajšieho love songu, ktorý vám prirástol ku srdcu
@schizzofrenik ako prepáč ale tá posledná pesnička je to posledné čo by som pokladala za "love song" .... no čo už.. každý má iné predstavy o romantike .."chcem ťa pojebať - do - riti"
(the monkees - I´m a believer - pre pripad, ze by nezobrazilo video
to ked som bol zalubeny do priatelky, ale este sme spolu nechodili a bol som za kamosom na morave a sli sme na turu, tak som tento song zacal vyspevovat cestou a myslel som na nu, riadne sme sa bavili na tom dobry song
@hetfield ani toto nie je zlé... takú tú "starú" atmosféru to má ale Nazareth je Nazareth jedna z dvoch kapiel ktorá ma dokázala na koncerte rozplakať z čistej emócie z hudby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
tú poslednú mám najradšej
alebo
jedna z týchto
@pubertlatinocelny nevidím video
tú prvú milujem
@sasi2680 Heartbeat je moja srdcovka, úpolne perfektné!!!
Chris Isaak - Wicked Game a Nazareth - Love hurts...
tieto dve tam boli
@mrcionka díky ^^
Neviem ci to tym textom bude taky love song ako mas na mysli, ale je to fajn pesnicka.
to ked som bol zalubeny do priatelky, ale este sme spolu nechodili a bol som za kamosom na morave a sli sme na turu, tak som tento song zacal vyspevovat cestou a myslel som na nu, riadne sme sa bavili na tom dobry song
A to "when you say nothing at all" je úplne prenádherná pesinčka
tuptup tururup
Ja ked chcem, viem byť niekedy strašne gýčová.
@somslavka Hej,tá je dobrá .
keď love song, tak Johny nezaškodí