Tak ja mam strasne velky problem mojkovia..Viete ja som sa zalubila do jedneho sexi chalanka a ale on je gay a to teraz myslim vazne on je super a on je kadernik super mi vzdy robi ako vlasi ale ja newiem ze ako mam s nim vychadzat lebo je taky aaaa...mn
poradim ako mile stvorenie: vies ked je gay a je zadany, s tym nic nezarobis, a kedze je kadernik, ma pracu, tak ma urcite viac ako 18 (ked nie ovela viac ako 18) tak je tam aj ten vek, ale hlavne orientacia...
chirurgická zmena pohlavia. počula si o tom? budeš papať hormóniky, niečo ti odrežú, niečo prišijú, a keď si priplatíš, možno ťa aj vymodelujú podľa vzoru billa
no a potom môžeš útočiť na toho sexy gaya
len potom bude dosť smola, keď zistí, že je hetero.....
Tiež suhlasím radšej ostan jeho dobrou kamoškou,akoby si sa mala potom sklamat.Si písala,že je gay čiže logické je ,že ta mat rad nebude iba ako kamošku...itak chalanov je vela a nemyslím si,že prave koli nemu by si si mala lámat hlavu
@0 začni sa rezať. Vy takto riešite svoje problémy, nie ? Preboha keby som si mal spomenúť kolko krát som bol nešťastne zalúbený...moj predpoklad - o rok si na neho ani nespomenieš...
tvoj spôsob pisania ma zdviha zo stoličky. pôvodne mal byť tento text plný vulgarizmov typu(sprostá malá piča) a pod. ale radšej som to vymazala však nebudem budiť verejné pohoršenie. poradím ti jednu úžasnú vec. zabudni naňho. alebo ich oboch opi a prinúť ich vykonávať spoločné orgie. možno sa im to zapáči
ste vsetci ohromni kokoti... a filip ty medzi nimi kralujes..
dievca ma normalny problem, a vy ju tu picujete kvoli tomu ze ma radaa nejaku hudbu atd... fakt skuste sa uvedomit. ja si tiez rad robim z ludi srandu, aj z emakov aj zo vseckeho, ale vsetko ma hranice.. fakt, vacsina z vas tu ma nad 18 ale spravate sa ako primitivi...
bože aj ja chcem... ani nevieš ako ti zavidim že máš gaya za kamoša..ved možte spolu chodiť po meste pozerať sa iným mužom na zadok rozprávať sa o problémoch čo sa páči mužom a podobne, také čo tvoja naj kamoška nevie..mužské záležitosti..plakať spolu ked ťa chalan nechá,, objímať sa len tak..že sa nikto do nikoho nezalúbi.. a ešte ked je aj pekný tak ked s ním pojdeš po ulici ti ho budu baby závideť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to uz aj ta piča qasnica, co quasinka, ci jak sa volala mi nepripadala az taka trapna
zachovam sa ako stale: zdochneeeem
no a potom môžeš útočiť na toho sexy gaya
len potom bude dosť smola, keď zistí, že je hetero.....
Oni su, zakladne predpoklady by aj boli, len sa to nejak zaseklo a namiesto priberania vedomosti stracaju.
Takze, patria na spodinu ludskeho druhu a to som bol este zhovievavy.
(nic si z toho nerobte, inokedy by som to povedal inak, len som dnes nejaky nabruseny)
A k teme: Zemrem Vacsiu picovinu som uz dlho nepocul
dievca ma normalny problem, a vy ju tu picujete kvoli tomu ze ma radaa nejaku hudbu atd... fakt skuste sa uvedomit. ja si tiez rad robim z ludi srandu, aj z emakov aj zo vseckeho, ale vsetko ma hranice.. fakt, vacsina z vas tu ma nad 18 ale spravate sa ako primitivi...
cital si si to vobec?