no sak ja si myslim ze take male, neskodne klamstva ako nacrtol Xenomorph- vyzeras uzasne atd mozu iba prospiet- ved kto by nebol rad keby dostal taky kompliment?
A hej, klame kazdy...sice moja svata triedna mi stale hovori, ze este nikdy neklamala(taka stara rachetla), ze loz ma kratke nohy, pravda vzdy vyjde najavo, pravda aj ked je akokolvek kruta, treba ju vzdy povedat, atd...atd... ale neverim jej ani pol slova
Klamstvo len do času, spravodlivosť naveky. (Slovenské príslovia)
Nikdy sa mi nepáčilo klamstvo a nadovšetko nie sebaklam.to človeka niči najme keď sa sustavne ozyva svrdomie.samozrejme nemožem povedať že som neklamala ,no davam si pozor .je rozdiel medzi vedomim a nevedomim klamstvomvedomim klamstvam sa vyhibam a nevedomim tak to už ovladať neviem
V tejto dobe je pravda taka zatemnená a lož taká zavedená, že pravdu môže poznať iba ten, kto ju miluje. (Blaise Pascal)
Inteligencia sama nestačí. Treba premeniť dušu, aby sme dosiahli šťastie. Šťastie nie je nezmyselným snom, ale je to sen večne uskutočniteľný a nám všetkým na dosah ruky. Inteligencia má nám pomáhať pri jeho dosiahnutí. (Giovanni Papini)
* Teraz sa vráť k spravodlivému životu! Neklam sám seba: "teraz" nie je ani príliš skoro... ani príliš neskoro. (Josemaría Escrivá)
klamstvo opakovane sa stava často zvykom a s ty&m treba urichlene niečo robiť keď je ešte v zrode.pišem o vedomich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A hej, klame kazdy...sice moja svata triedna mi stale hovori, ze este nikdy neklamala(taka stara rachetla), ze loz ma kratke nohy, pravda vzdy vyjde najavo, pravda aj ked je akokolvek kruta, treba ju vzdy povedat, atd...atd... ale neverim jej ani pol slova
Nikdy sa mi nepáčilo klamstvo a nadovšetko nie sebaklam.to človeka niči najme keď sa sustavne ozyva svrdomie.samozrejme nemožem povedať že som neklamala ,no davam si pozor .je rozdiel medzi vedomim a nevedomim klamstvomvedomim klamstvam sa vyhibam a nevedomim tak to už ovladať neviem
V tejto dobe je pravda taka zatemnená a lož taká zavedená, že pravdu môže poznať iba ten, kto ju miluje. (Blaise Pascal)
* Teraz sa vráť k spravodlivému životu! Neklam sám seba: "teraz" nie je ani príliš skoro... ani príliš neskoro. (Josemaría Escrivá)
klamstvo opakovane sa stava často zvykom a s ty&m treba urichlene niečo robiť keď je ešte v zrode.pišem o vedomich
1: zhodnotenie klamstva: to znamena: preco klamem?
koho klamem?
2: zhodnotenie pravdy: kedze ste sa rozhodli klamat, na pravdu je neskoro a zabudnite na nu
3: vytvorte si vlastnu pravdu
4: musite byt o klamstve 100% presvedceny, ze je to tak najlepsie pre vsetkych
5: musite zhodnotit dosledky klamstva
6: musite mat zalozne klamstvo, v pripade, ze by vam na to prisli
7: nikdy nehovorte nikomu, ze ste klamali
8: musite predvidat vsetky mozne reakcie na vase klamstvo
9: dobra PAMAT!! najdolezitejsia cast klamstva!!musite si pamatat, komu ste klamali, preco ste klamali,a hlavne co ste povedali!!
10: nikdy sa nepriznajte, ze ste klamali, odsudite sa tak na trest a to v zmysle : "UZ NIKDY TI NEBUDEM VERIT!!!"
tot kurz klamania, zelam vela uspechov s klamstvom!!