@pietro93 netrafil si mi nick...a ono to bolo akurat o tom ze nakydali na ostatnych...a neviem vlastne ci maju nejakych kokotov v strane alebo co ale viem ze maju 14ku akurat tak .....@11 to vystihol
Hanbil by som sa takéto video zavesiť na internet ako propagáciu politickej strany, rovnako aj ich web stránka je na podobnej grafickej úrovni ako stránky, ktoré vytvárajú deti na základnej škole.
Akurát som sa chcel spýtať, či to tu niekto nezmaže ...
Ale nie, len nech to tu ostane, srandy nie je nikdy dosť ...
Toto je evidentne strana pre elitu národa
Takéto niečo budú fakt voliť len dementi a istým spôsobom ich je aj našťastie dosť, takže je možné, že sa vďaka rozdelení podľa výšky demencie nedostane do parlamentu ani tutok totok, čo ani nijak nebudem nazývať, ani SNS, čo by bolo, ako Sulík povedal, spácou pre celé Slovensko ...
Čo takto založiť diskusiu, v ktorej sa dá diskutovať o konkrétnej otázke, alebo probléme v nadpise? ... Vôbec ťa neštve, keď zakladáš takéto nezmyselnosti?
Voliť stranu v ktorej je členom Mgr. Kotleba? Ďakujem neprosím.
Fašistov nepodporujem..Láska k vlasti a obavy o osud Slovenska sa dajú vyjadrovať aj inak,než ceu verejné zhromaždenia holohlavých,infantilných zadubencov,ktorý z veľkej časti ani nevedia čo hlásajú.Chcú len uľaviť svojim násilníckym sklonom a skrývajú sa pritom za myšlienky a symboliku o ktorej nevedia nič.
Ina je to fakt náhoda,že táto strana má číslo 14-slová Davida Lanea.
A nie je jedno, či je to prezentácia na úrovni ZŠ, alebo profi vecička urobená na zakázku? ...
Nie je práve táto povrchnosť a pozeranie ľudí na to, kto má krajší billboard a kto na ňom má krajšie slovíčko ("pravda","stabilita","spolu") jedným z problémov slovenských voličov? ... (nie, žeby to tak bolo len u nás, ale beriem to lokálne)
@tunidlo Nie je to jedno, prezentácia je dôležitá vec a obal, dizajn obalu je prvé čo ľudí zaujme prakticky na všetkom, je to proste tak.
Keď je billboard zaujímavý tak si ho určite pozrie a zaujme viac ľudí ako takáto sračka na ktorú sa doslova nedá pozerať, tu sa ale samozrejme nedá pozerať ani na obal, ani na obsah, čiže je to prakticky jedno
@wewo jasne smej sa... nie neocaril ma ziadny chlapec ani nic podobne..nie som naivne tela...pozri kazdy ma na svet iny nazor...ty mi nevnutis ten svoj a ja ti nevnutim moj...a ak tie pravidla naozaj porusujem tak sem daj kludne odkaz an admina...a to zmaze...nevadi..ja to rpezijem. propagandu robia aj ini a vo vacsom..
Ešte neviem, pravdepodobne SaS, alebo SDKÚ, bude záležať od viacerých vecí ...
Ale keďže mi je bližšia razantnejšia povaha, ktorá vraví na rovinu, čo si myslí, má asi u mňa väčšie šance Sulík ako, možno na môj vkus trocha príliš, korektná Radičová (Čo je trochu plochý pohľad len smerom na lídra strany, ale to momentálne nevadí, volebné programy budem lúskať trocha neskôr)
@66janica6 To video ti spravím za 5 minút, je na to stránka, kde si len zvolíš ksichty a vyhodí ti to video, nechápem ten prijebaný rozruch okolo toho videa, je to dosť stará aplikácia, ktorú sme používali v triede ako vtip už strašne dávno.
Zastával som sa ale niekde KSSmeru, alebo SNS? Pre mňa sú to rovnaké sračky ako tí fašisti.
Áno, krajšie veci zaujú viac ľudí, s tým súhlasím ... Moja otázka skôr ale chcel byť niečo ako:
Nie je vlastne práve toto (viac ľudí zaujme niečo krajšie) trošku blbé, keď príde na politiku, ktorá by snáď mala byť viac o obsahu ako o forme kampane?
Nevyzeral by ideálny stav tak, že by ľudia pozerali na myšlienky a nie na profesionalitu vytvorenej prezentácie?
@tunidlo Ja sa až niekedy čudujem, ako dokážeš niektoré totálne nepodstatné témy rozoberať v minimálne desiatich príspevkoch
Len som poukazal na to, že to video je hrozné, rovnako ako aj stránka, čo mi určite potvrdíš aj ty, a za druhé, každému racionálne zmýšlajúcemu človeku je jasné, že tam ten obsah nieje žiaden.
@wewo...preboha pochopis ze to o komunistoch bolo obrazne? viem co je KSS aj komunizmus aj socializmus...aj neviem co este...to ze som Smer prirovnala ku komunistom neznamenalo ze oni sa k tomu hlasia ale ze s apodla mna spravaju ako komunisti pred ´89tym...
@drejka napriklad to ze nazyvaju veci pravymi menami...ze sa neboja poukazovat aj na take problemy od ktorych sa sucasni politici radsej drzia dalej, ze chcu nasu krajinu co najviac osamostatnit, aby sme boli sebestacni, atd...myslim ze ich program si si uz citala tak ti tu nemusim vsetko rozpisovat..
A čo s ľuďmi, ktorí si po absolvovaní školy nebudú môcť zohnať prácu?
Čo s ľuďmi, ktorí pracovať nechceli a ešte navyše nemali možnosť a potom sa bez sociálnych dávok vrhnú na cudzie polia a do obchodov, aby ich vyrabovali?
pri vsetkej ucte, kto uz moze volit kotlebovu stranu??? nech su jeho nazory vo veciach politickych akokolvek dobre, nechcem aby clovek, ktory podporuje ideologie, ktore verejne hlasaju neznasanlivost, diskriminuju, kona a podporuje rasizmus a nacizmus, na svojich vystupeniach vykrikuje poburujuce pro-germanske hesla a ked sa ho spytaju na to, ci je fasista, tak este nikdy nepovedal ani ano ani nie, bol vo vlade a rozhodoval o veciach verejnych. nie, dakujem.
proste ludom hra na mozgy, pracuje s otazkami, ktore ludi trapia a vyuziva to vo svoj prospech. je mi luto vsetkych, ktori si myslia, ze tento clovek a jeho strana posunu nas stat dalej, pretoze tym sa dostaneme jedine tak 100 rokov za opice a len dufam, ze k takemuto niecomu nedojde, a europa a cely svet sa bude snazit tomu zabranit, pretoze to by bol vrchol slovenskeho debilizmu uz.
ad1: o parazitoch vravela i ina strana. skor by som rad vediet ako to spravia, nie to ze to spravia
ad2: kazdemu umoznia pracovat. to tu bolo za komunizmu, zeby krajnu pravicu tahalo dolava?? a kam ich chcu dat pracovat
ad3: ucelove bezurocne pozicky. krasna predstava, len zabudli napisat kto to bude pozicivat a skadial.
ad4: krasne slova na pocuvanie, ale radsej by som vediet ako presne a co chcu zmenit.. ps: preco znizit na 12, co sa tym ziska? to uz rovno na 0 a kojencov budeme zatvarat do vazenia..
ad5: dajte ludom do ruky zbrane a potom rieste ze sa navzajom strielaju, lebo su pripiti a nesadnu si so susedmi.. ci to aktivne branenie chapem zle? preco mi to pripomina vetu "zastrel si svojho.."
ad6: otazka znie.. skadial budu peniazky na zvyšovanie resp kto to bude posudzovať
ad7: tak to určite veľmi reálny sľub na ceste do "grécka"
ad8: zbytočná zmena.. nic to neprinesie.. (imunitu chceli tolkokrat znizovat..)
ad9: zrusenie statnych prispevkov politickym stranam je super napad. nasledne zacnu byt polit strany este viac dotovane sukromnym sektorom a budu poplatne velkym financnym skupinam.. nice one
ad10: chcem vidiet to "bezohladu na nazor EU" a co zacnu robit, ked im EU priskrti peniaze a zacne davat sankcie
ad11: pytam sa len "Ako?"
ad12: vadi mi tam "zbohatlickych a asocialnych rodin" nie vzdy su to tie decka co to robia, ale fajn.. ucitel ako verejny cinitel. len dufam ze spravia i spatnu kontrolu, aby sa nasledne z ucitelov nestali tyrani
ad13: taka krasna veta a tak im v tom neverim.. minimalne nie vo vztahu k urcitej skupine obyvatelov Slovenska
ad14: takze cosi i na madarsku kartu. veru potrebujeme doma byt bojaschopny, ved za hranicami uz nepriatelia mobilizuju armady.. (hlavne ze nase jednotky su v drvivej vacsine na mierovych misiach, ako humanitarna ci odminovacia ci ina pomoc)
@66janica6 no ani sa necudujem ze sa STALE OPAKUJU ked na ne nebolo doteraz dostatocne zodpovedane. alebo bolo? ak ano prosim si odpovede..
nechcem to napisat hnusne, ale stat si tvrdohlavo za tym, ze "ich odporcovia to vsetci vravia" a preto ja som za nimi je hlupost..
proste preco by mali vymyslat odporcovia nieco nove, ak sa na to co je polozene nezodpoveda jasne ??
ono paralela by bola "vsetci kydaju stale na sdku/smer/sns/smk/hzds/kdh ze to a ono a stale vytahuju to iste a preto ich budem volit, lebo NIKTO NEPRIDE S NICIM NOVYM"
Veď voľne Kotlebu, why not? Veď aj Hitler a ich strana šírili propagandu proti nepriateľom a príživníkom národa - a ako to skončilo? Ľudia sú tak nepoučiteľní,..
@66janica6 by just volila túto komickú stranu, pretože ona sama je v mnohom podobná s ich predstaviteľmi. Bude voliť niekoho iného, až keď sa čiastočne zmení jej osobnosť.
@66janica6 mas prilis obmedzeny pohlad sa mi zda a nemyslim to ako urazku, avsak akoby si hladela len strasne uzko pred seba a nic ine si nevsimala.. ALEBO nechcela?
@johnysheek na urazky som za svoje nazory uz zvyknuta takze fajn...a vsimala osm si praveze toho velmi vela...preto som skoncila pri nich...alebo mozno zacala
@66janica6 tu nejde o urazanie.. tu ide o nieco diametralne odlisne..
chces volit cloveka a stranu, ktora ma za sebou minulost na ktoru by hrdi nikto nemal byt.
chystas sa volit extremistu, ktori sa netaji ist v slapajach ako to niekto spominal Hitlerovskej myslienky a fasizmu
ten program nech je akykolvek pouziva vyrazy, ktore nepatria medzi tie neutralne a negeneralizovacie..
ten clovek nenavidi mozno s mozno bezdovodne urcite skupiny lud..
fakt chces aby nam niekto taky vladol? niekto kto si nevazi nic?
uvedom si, ze na moje argumenty a vsetko co som sem napisal si mi napisala jedinu vec "vsetci to vravia" "nechcem sa zmenit" "budem ich volit i tak" "na urazky som si zvykla"
ziadny padny dovod preco ich volit, ziadna myslienka toho co prezentuju.
jedine co robia je
1. neskutocny populizmus ze fico je amater pri nich, kedy nepovedia nic co budu ako riesit len kydaju a vytykaju ostatnym to co spravili a nemali a mali a nespravili..
2. napisu si parbodovy program. ktory na kolene zbucham i ja.. popraved uz im tam chyba len to, ze kazdemu obcanovi prispeju rocne 100€
proste su to same drysty ktore nemaju sancu byt niekedy splenene lebo ich cielom nie je splnit ich. ich cielom je dostat sa tam a svoje pokrutene myslienky hlasat dalej..
je mi strasne luto ze su stale ludia, ktori su nepoucitelni a ktori im na to naletia..
pekne spracovanie?!?! sympatizantom tejto "strany" chyba zjavne okrem rozumu aj minimum estetickeho citenia.
je mi uprimne luto vsetkych ktori s touto stranou sympatizuju, pretoze su to zrejme ludia ktori nikdy neboli dalej ako pri plote svojej zahrady a tak juuuj isto nam zo vsade hrozia nejake strasne veci a kazdy nam chce zle! esteze je tu marianko kokotleba s jeho fuzikmi a dalsi jeho "verní" ciernoodenci, vytiahne nas z tychto sraciek a vyriesi kazdy problem...
táto strana je padnutá na hlavu a tý čo ju budu voliť spadli na hlavu dvakrát silnejšie.vymletý,sprostý hrajuci sa na fašistov.neviem ako ťa mohli zaujať?asi sa veeeeeeeeeeelmi nudíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
poznáte ich program? viete o čo im ide? čo hlásajú, čo sú vlastne zač?
a takto to potom vyzerá so Slovenskom
Hold, fašisti nemajú zmysel pre dizajn
Ale nie, len nech to tu ostane, srandy nie je nikdy dosť ...
Toto je evidentne strana pre elitu národa
Takéto niečo budú fakt voliť len dementi a istým spôsobom ich je aj našťastie dosť, takže je možné, že sa vďaka rozdelení podľa výšky demencie nedostane do parlamentu ani tutok totok, čo ani nijak nebudem nazývať, ani SNS, čo by bolo, ako Sulík povedal, spácou pre celé Slovensko ...
No a ideme na to ...
@66janica6
Čo takto založiť diskusiu, v ktorej sa dá diskutovať o konkrétnej otázke, alebo probléme v nadpise? ... Vôbec ťa neštve, keď zakladáš takéto nezmyselnosti?
@pietro93
Zvláštne, že ide o myšlienku, ktorú nám ale, ktovie prečo, nechceš prezradiť ... Čo sa za tým skrýva?
Fašistov nepodporujem..Láska k vlasti a obavy o osud Slovenska sa dajú vyjadrovať aj inak,než ceu verejné zhromaždenia holohlavých,infantilných zadubencov,ktorý z veľkej časti ani nevedia čo hlásajú.Chcú len uľaviť svojim násilníckym sklonom a skrývajú sa pritom za myšlienky a symboliku o ktorej nevedia nič.
Ina je to fakt náhoda,že táto strana má číslo 14-slová Davida Lanea.
A nie je jedno, či je to prezentácia na úrovni ZŠ, alebo profi vecička urobená na zakázku? ...
Nie je práve táto povrchnosť a pozeranie ľudí na to, kto má krajší billboard a kto na ňom má krajšie slovíčko ("pravda","stabilita","spolu") jedným z problémov slovenských voličov? ... (nie, žeby to tak bolo len u nás, ale beriem to lokálne)
a nasi bozski narodovci ten zmysel podla teba tiez maju?
» www.sns.sk/aktuality/vizua...
@porygon To ma dostalo Paliho Kapurková veselá politická strana
Keď je billboard zaujímavý tak si ho určite pozrie a zaujme viac ľudí ako takáto sračka na ktorú sa doslova nedá pozerať, tu sa ale samozrejme nedá pozerať ani na obal, ani na obsah, čiže je to prakticky jedno
Ešte neviem, pravdepodobne SaS, alebo SDKÚ, bude záležať od viacerých vecí ...
Ale keďže mi je bližšia razantnejšia povaha, ktorá vraví na rovinu, čo si myslí, má asi u mňa väčšie šance Sulík ako, možno na môj vkus trocha príliš, korektná Radičová (Čo je trochu plochý pohľad len smerom na lídra strany, ale to momentálne nevadí, volebné programy budem lúskať trocha neskôr)
Zastával som sa ale niekde KSSmeru, alebo SNS? Pre mňa sú to rovnaké sračky ako tí fašisti.
Tak to potom vidím, že by si volila stranu, ktorej kultúra ti je asi celkom blízka, nie?
Pýtal som sa trochu iným spôsobom ...
Áno, krajšie veci zaujú viac ľudí, s tým súhlasím ... Moja otázka skôr ale chcel byť niečo ako:
Nie je vlastne práve toto (viac ľudí zaujme niečo krajšie) trošku blbé, keď príde na politiku, ktorá by snáď mala byť viac o obsahu ako o forme kampane?
Nevyzeral by ideálny stav tak, že by ľudia pozerali na myšlienky a nie na profesionalitu vytvorenej prezentácie?
Inak, keď nie si naivné teľa, tak by si mohla skúsiť napísať ten tvoj názor na svet ...
Nebolo by potom ale na mieste skôr odkazovať skôr na chýbajúci obsah ako na krívajúcu formu? ...
To, či majú to video lepšie, alebo horšie prepracované by v politike predsa nemuselo byť vôbec brané do úvahy ...
Len som poukazal na to, že to video je hrozné, rovnako ako aj stránka, čo mi určite potvrdíš aj ty, a za druhé, každému racionálne zmýšlajúcemu človeku je jasné, že tam ten obsah nieje žiaden.
Čo vyrieši politická strana nazývaním problémami pravými menami? ...
Ja som si ich volebný program nečítal, tak by som rád počul, ako nám tu na Slovensku chcú pomôcť ...
filip
Žiadne príspevky? ... To znamená žiadne sociálne dávky? ...
Vieš si predstaviť, ako by vyzeral štát bez sociálnych dávok?
Ako hodlajú uskutočniť zníženie dôchodkového veku na 60 rokov pri súčasnej miere starnutie obyvateľstva?
A čo s ľuďmi, ktorí si po absolvovaní školy nebudú môcť zohnať prácu?
Čo s ľuďmi, ktorí pracovať nechceli a ešte navyše nemali možnosť a potom sa bez sociálnych dávok vrhnú na cudzie polia a do obchodov, aby ich vyrabovali?
no nevadí.. ale inak zaujímavá kampaň, viem si predstaviť, že na prostejších ľudí celkom dobre zaberie
ja sa tu vylievať nebudem..nikto niekomu a nikomu nevyhovie..mne nevyhovuje ani jedna strana
proste ludom hra na mozgy, pracuje s otazkami, ktore ludi trapia a vyuziva to vo svoj prospech. je mi luto vsetkych, ktori si myslia, ze tento clovek a jeho strana posunu nas stat dalej, pretoze tym sa dostaneme jedine tak 100 rokov za opice a len dufam, ze k takemuto niecomu nedojde, a europa a cely svet sa bude snazit tomu zabranit, pretoze to by bol vrchol slovenskeho debilizmu uz.
ad1: o parazitoch vravela i ina strana. skor by som rad vediet ako to spravia, nie to ze to spravia
ad2: kazdemu umoznia pracovat. to tu bolo za komunizmu, zeby krajnu pravicu tahalo dolava?? a kam ich chcu dat pracovat
ad3: ucelove bezurocne pozicky. krasna predstava, len zabudli napisat kto to bude pozicivat a skadial.
ad4: krasne slova na pocuvanie, ale radsej by som vediet ako presne a co chcu zmenit.. ps: preco znizit na 12, co sa tym ziska? to uz rovno na 0 a kojencov budeme zatvarat do vazenia..
ad5: dajte ludom do ruky zbrane a potom rieste ze sa navzajom strielaju, lebo su pripiti a nesadnu si so susedmi.. ci to aktivne branenie chapem zle? preco mi to pripomina vetu "zastrel si svojho.."
ad6: otazka znie.. skadial budu peniazky na zvyšovanie resp kto to bude posudzovať
ad7: tak to určite veľmi reálny sľub na ceste do "grécka"
ad8: zbytočná zmena.. nic to neprinesie.. (imunitu chceli tolkokrat znizovat..)
ad9: zrusenie statnych prispevkov politickym stranam je super napad. nasledne zacnu byt polit strany este viac dotovane sukromnym sektorom a budu poplatne velkym financnym skupinam.. nice one
ad10: chcem vidiet to "bezohladu na nazor EU" a co zacnu robit, ked im EU priskrti peniaze a zacne davat sankcie
ad11: pytam sa len "Ako?"
ad12: vadi mi tam "zbohatlickych a asocialnych rodin" nie vzdy su to tie decka co to robia, ale fajn.. ucitel ako verejny cinitel. len dufam ze spravia i spatnu kontrolu, aby sa nasledne z ucitelov nestali tyrani
ad13: taka krasna veta a tak im v tom neverim.. minimalne nie vo vztahu k urcitej skupine obyvatelov Slovenska
ad14: takze cosi i na madarsku kartu. veru potrebujeme doma byt bojaschopny, ved za hranicami uz nepriatelia mobilizuju armady.. (hlavne ze nase jednotky su v drvivej vacsine na mierovych misiach, ako humanitarna ci odminovacia ci ina pomoc)
@66janica6 @pietro93 este stale ste skalopevne presvedceni o spravnosti volit LS NS?
ten odkaz na program je zo stranky:
pospolitost.files.wordpress.com
nebola SP zrusena ustavnym sudom??
program radsej nekomentujem
tych volia len rovnaki primitivi ako su oni sami
nechcem to napisat hnusne, ale stat si tvrdohlavo za tym, ze "ich odporcovia to vsetci vravia" a preto ja som za nimi je hlupost..
proste preco by mali vymyslat odporcovia nieco nove, ak sa na to co je polozene nezodpoveda jasne ??
ono paralela by bola "vsetci kydaju stale na sdku/smer/sns/smk/hzds/kdh ze to a ono a stale vytahuju to iste a preto ich budem volit, lebo NIKTO NEPRIDE S NICIM NOVYM"
je to argument? nie.. je to bezducha veta..
@66janica6 by just volila túto komickú stranu, pretože ona sama je v mnohom podobná s ich predstaviteľmi. Bude voliť niekoho iného, až keď sa čiastočne zmení jej osobnosť.
inač aká je na to garancia, že oni kradnúť nebudú???
a takto sa v politike vyjadrovať (podla mňa) jednoducho nemôže!
chces volit cloveka a stranu, ktora ma za sebou minulost na ktoru by hrdi nikto nemal byt.
chystas sa volit extremistu, ktori sa netaji ist v slapajach ako to niekto spominal Hitlerovskej myslienky a fasizmu
ten program nech je akykolvek pouziva vyrazy, ktore nepatria medzi tie neutralne a negeneralizovacie..
ten clovek nenavidi mozno s mozno bezdovodne urcite skupiny lud..
fakt chces aby nam niekto taky vladol? niekto kto si nevazi nic?
uvedom si, ze na moje argumenty a vsetko co som sem napisal si mi napisala jedinu vec "vsetci to vravia" "nechcem sa zmenit" "budem ich volit i tak" "na urazky som si zvykla"
ziadny padny dovod preco ich volit, ziadna myslienka toho co prezentuju.
jedine co robia je
1. neskutocny populizmus ze fico je amater pri nich, kedy nepovedia nic co budu ako riesit len kydaju a vytykaju ostatnym to co spravili a nemali a mali a nespravili..
2. napisu si parbodovy program. ktory na kolene zbucham i ja.. popraved uz im tam chyba len to, ze kazdemu obcanovi prispeju rocne 100€
proste su to same drysty ktore nemaju sancu byt niekedy splenene lebo ich cielom nie je splnit ich. ich cielom je dostat sa tam a svoje pokrutene myslienky hlasat dalej..
je mi strasne luto ze su stale ludia, ktori su nepoucitelni a ktori im na to naletia..
je mi uprimne luto vsetkych ktori s touto stranou sympatizuju, pretoze su to zrejme ludia ktori nikdy neboli dalej ako pri plote svojej zahrady a tak juuuj isto nam zo vsade hrozia nejake strasne veci a kazdy nam chce zle! esteze je tu marianko kokotleba s jeho fuzikmi a dalsi jeho "verní" ciernoodenci, vytiahne nas z tychto sraciek a vyriesi kazdy problem...