mojim snom od strednej je mat lekarsky a legislativne podchyteny ustav na trip s LSD
LSD samo o sebe nie je navykove, len do neho pridavaju metamfetaminy...
predstavujem si to asi tak, ze prides, dostanes izbu, dostanes davku a mozes tripovat kebyze sa nieco deje, je tam lekar a vyjdes az ked budes plne schopny zivota. vsetko pravne osetrene, cisty kvalitny produkt a hlavne kontrolovane a bezpecne.
inak neuznavam nic okrem cannabisu... sice poznam ludi, ktori z toho nemaju dobre stavy, ale vsetko od niecoho zavisi a je tu kopa premennych ako uzivatel, druh rastliny, sposob pozitia atd...
sama som nikdy nic ine ako ganju nemala (a ani nechcem) a ta mi dokonca ani raz nezaslapala...
Rad by som ti poradil ak by si chcela vediet nieco o antidepresivach , tabletkach na spanie ci na ukludnenie, pripadne o nahrade heroinu alebo alkohole..
@morningcoffe ja tiež iba trávu teraz, ale napriklad LSD som mala raz, a popici ale piko a ostatok...chcela by som len stavy vediet lebo na googli na kazdej stranke pisu nieco ine viš?
Môj názor je názor je rovnaký ako moje stavy. Pán kapláň hovorí, že drogy sú zlé. Vraj keď bol ešte mladý, ešte pred tým ako vstúpil do seminára, mal blízku skúsenosť prvého druhu s LSD. No a mal aj stavy. Vraj chcel nasadnúť na vlak a vycestovať do Borského Mikuláša na diskotéku. Preto je môj názor negatívny do značnej miery. Pán kapláň mi povedal, že drogy skúšať nemám. A radšej to ani nerobím, možno by som v tých stavoch chcel spraviť to isté čo on alebo niečo podobné.
piko je pičovina len ťa to vystreli a dá ti energiu, furt rozprávaš a máš suchoty... ale nemáš z toho žiadne stavy. ženy na piku sú nadrźané vlhké a rýchlo sa urobia
Ečko mi robilo najlepšie stavy, si naspídovaná ale nie jak na piku si totálne mimo, máš euforické stavy, hudba ti znie lepšie a vieš ju precítiť, stále sa s niekym rozprávaš, dotýkaš, bozkávaš, keď máš nájazdy tak nevieš nič prečítať, je ti perfektne - niečo ako orgazmus ale máš to 3 - 4 hodiny a potom ešte dve ti je fajn potom príde kocovina. druhý deň po éčku je ideálne celý pretrtkať.
@neutralnothing set a setting ti niečo vraví? ja teda neviem kto by (si) išiel užiť LSD na neznámom mieste, navyše keď by to tam vyzeralo ako v nemocnci/hoteli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
aspoň by aj o tom ľudia vedeli viac.
LSD samo o sebe nie je navykove, len do neho pridavaju metamfetaminy...
predstavujem si to asi tak, ze prides, dostanes izbu, dostanes davku a mozes tripovat kebyze sa nieco deje, je tam lekar a vyjdes az ked budes plne schopny zivota. vsetko pravne osetrene, cisty kvalitny produkt a hlavne kontrolovane a bezpecne.
inak neuznavam nic okrem cannabisu... sice poznam ludi, ktori z toho nemaju dobre stavy, ale vsetko od niecoho zavisi a je tu kopa premennych ako uzivatel, druh rastliny, sposob pozitia atd...
sama som nikdy nic ine ako ganju nemala (a ani nechcem) a ta mi dokonca ani raz nezaslapala...
vies co je metamfetamin? piko... naco by typek co predava pridaval piko do LSD? ked moze spenazit oboje?
Nepičujte hned, ja chcem len prpste nazor a mozno popisat stavy...v googli same hluposti su o tomto..chapeš/te
Ečko mi robilo najlepšie stavy, si naspídovaná ale nie jak na piku si totálne mimo, máš euforické stavy, hudba ti znie lepšie a vieš ju precítiť, stále sa s niekym rozprávaš, dotýkaš, bozkávaš, keď máš nájazdy tak nevieš nič prečítať, je ti perfektne - niečo ako orgazmus ale máš to 3 - 4 hodiny a potom ešte dve ti je fajn potom príde kocovina. druhý deň po éčku je ideálne celý pretrtkať.
a môj názor je pozitívny