sranda ze teraz dost ludi picuje nadava na hip-hop ze to je neviem aka sracka ale pred takymi 5-timi rokmi boli skoro vsetci mladi uneseny hip-hopom (tralala)
takze...jedva vec, ze ludia HIPHOP, nieje hudba! je to cela subkultura ktora v sebe obsahuje mnoho veci ako napriklad Bboying, Grafitti, Beatbox, a aj ta hudba, teda RAP
dalej nerad delim hudbu na styly, proste hudba, rozumiem ze tam su nejake charakteristicke znaky kde sa odlisuju a delia, ale myslel os mt otak, ze nezahadzujem cely styl len kol itomu ze sam i nepaci jeho cast, tym by so msa dobrovolne ukracal o ten zazitok z hudby ako teraz mylsim toho stylu, kazdy styl ma nieco do seba, a moji hopeski kamosi ma maju chut zozrat ked im ukaze mmoj mobil a ukazim im CHildren of bodom alebo Led zeppelin, a zase rockerski kamosi a metlaci ma idu zozrat ked ta mvidia eminema alebo 2 paca je to strasne s tym hiphopom a rapom
ale osobne sa mi rapove pesnicky niektore pacia, teda vacisna, neznasam pesnicky bez nazoru a rapperov co nevedia o com rapuju a lepuju len koli tomu aby boli drsni a rapovali a takych je na svete a aj na slovensku riadna hrba a nie len rapuju, ale aj zastavaju ten styl len preto lebo sa hraju na drsnakov a schovavaj usa za hiphop pritom ani nevedia co to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
nemam taky vkus
sračka
sračka
Ale tak niektoré sa dajú.
@wordsarejustdropsofrain wtf, děvče? Dám ti všetky rodinné úspory (úplne seriózne), ak mi nájdeš človeka, čo počul práve jednu.
ale nie veci typu Rytmus, 50 Cent, Lil Wayne... a určite nič z toho čo vyhráva hoperom na ulici z mobilov...
dalej nerad delim hudbu na styly, proste hudba, rozumiem ze tam su nejake charakteristicke znaky kde sa odlisuju a delia, ale myslel os mt otak, ze nezahadzujem cely styl len kol itomu ze sam i nepaci jeho cast, tym by so msa dobrovolne ukracal o ten zazitok z hudby ako teraz mylsim toho stylu, kazdy styl ma nieco do seba, a moji hopeski kamosi ma maju chut zozrat ked im ukaze mmoj mobil a ukazim im CHildren of bodom alebo Led zeppelin, a zase rockerski kamosi a metlaci ma idu zozrat ked ta mvidia eminema alebo 2 paca je to strasne s tym hiphopom a rapom
ale osobne sa mi rapove pesnicky niektore pacia, teda vacisna, neznasam pesnicky bez nazoru a rapperov co nevedia o com rapuju a lepuju len koli tomu aby boli drsni a rapovali a takych je na svete a aj na slovensku riadna hrba a nie len rapuju, ale aj zastavaju ten styl len preto lebo sa hraju na drsnakov a schovavaj usa za hiphop pritom ani nevedia co to je
@sasi2680 sme dvaja...a momo... ach...
Neviem, ale podľa mna práve rappery dokážu úžstne opísať skutočnosť, vyrozprávať príbehy...