ano velmi paci...asi na to nevyzeram ze take nieco pocuvam ale z rapu je MR to jedine co si obcas rad vypocujem a paci sa mi na tomto albume ze tie texty vo vacsine pesniciek su take s nadhladom ale nie povyseneckym...proste sa mi paci ta myslienka vacsiny textov...hlavne pesnicky Cvak, Hrdinovia a Slovensko
@wewo na teba by som nevedel podla fotky urcit styl ani zvycajne tak neskatulkujem. Ale tak chlapik s dlhymi vôlasmy a gitarov v ruke? To urcite nebude technolama
Mne sa ten album nepaci v niektorych usekoch preto, lebo je to priserne monotonne. Zachranili to PIO a Zverak, samozrejme aj v niektorych pesnickach len MR. Ale inak by som mozno ani nespoznal zmenu pesnicky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Paci aj nepaci, zalezi od pesnicky.
Mne sa ten album nepaci v niektorych usekoch preto, lebo je to priserne monotonne. Zachranili to PIO a Zverak, samozrejme aj v niektorych pesnickach len MR. Ale inak by som mozno ani nespoznal zmenu pesnicky...
budte moderny ludia METAAAAAL