@lerion Nie, len o sebe hovorí že je moc chudá a tým pádom neatraktívna pre chalanov, jej to vyčítam a myslím si pravý opak (ale je to samozrejme neobjetívne, keď ju ľúbim, že)....tak nie je nič lahšie ako dať to posúdiť bežným ľudom
chudá? ak má problém s podváhou, tak nech s tým niečo robí, ak vie...ale inak...ja mám trošku zase kilá navyše a celý víkend som počúvala, že ako moc mi to pristane a nemám sa opovážiť schudnúť čiže objektívne tej holke odkazujem, že je to úplne individuálna záležitosť - jednému chalanovi sa bude páčiť hentaká tenká, druhému zas nie...a hlavne ak si s ňou vo vzťahu, podstatné je, aby sa ľúbila tebe čo tam po ostatných chalanoch, no nie?
OMG toto je asi vrchol trapnosti, ze sa pytas na nazor uplne inych ludi resp. cudzich..... pripada mi to ako keby si si nebol na 100% isty ci sa bude pacit inym ked s nou niekam pojdes pripadne ci sa za nu nebudes hanbit .... na jej mieste keby som sa dozvedela, ze niekto dal moju fotku takto verejne do blogu a pytal sa na nazor cudzich ludi ci sa im pacim alebo nie tak by som sa s tym clovek nikdy nebavila a bol by pre mna nevyditelny....
@cajocky Otázka je jasná, ale pre menej nechápavých ľudí ako si ty ti môžem objasniť podrobnosti V prvom rade sa za ňu nehambím a chodíme spolu hodnú dobu na to, aby si to každý čo ma pozná uvedomil a všimol....A v druhom rade....ona o tom vie a dával som to sem z jej zvolením, práve túto tému sleduje, tak tu prosím nevyskakuj, keď nevieš ako to je naozaj Dal som to sem preto, lebo sa asi nebudem pýtať každého dotyčného človeka, či sa mu ľúbi, najlahšie to je zavesiť niekde na verejnú sieť, kde to objektívne posúdia ľudia, ktorý nás nepoznajú, takže bez predsudkov.
@cannabiss uz len to, ze si reagoval na moj nazor svedci o tom, ze mam pravdu.... a je to aj psychologicky dokazane, takze ty nevyskakuj a prehodnot si svoje priority
@cajocky A ešte niečo, lebo to tam nie je konkrétne napísané, aj keď to vyplýva z textu....anketa nie je založená pre to, že ja pochybujem o tom či je pekná ale pre to, že ona pochybuje o tom, že je pekná
@cajocky Podla mna je jeho vec ci sem da fotku, on sa nepita ci sa ti paci co spravil ale ci je pekna a je dost smutne tvoje spravanie, este vatssia skoda ze reagujes nie na otazku ale vyvolavas negativa, radsej by som nenapisal nic ako to co si ukazala a aj aku mas povahu si ukazala, staci si tvoj prispevok precitas a pochopis aka si furia, a ked mas ty pravo na taku reakciu tak potom aj ja na teba, a k teme ku ktorej sa dotycna nevijadrila, dievca je v pohode a nech neriesi nic
@cannabiss keď je to tvoja baba, prvý koho by si sa mal pýtať si ty pretože keď sem dávaš tú fotku, asi si tým nie si až taký istý samozrejme že je nádherná ale to ti ju predsa nemusia schvaľovať birdz-áci!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
[/IMG]
Inák to absolútne nie je môj typ.
áno je pekná
a mne osobne neviem nejak mi je nesympatická ...
btw: nasralo by ma keby som bola tvoja frajerka a riešil by si niečo takéto o mne na verejnom fóre
na druhej strane, ked chceš posudzovat jej chudost či čo jej to vlastne vadí, si sem mal dat kus inú fotku..
btw -.asi by nebola velmi nasdsena,kebyze vie.,ze si ju tu vycapil
Takto.
A každému chlapovi sa páčia iné ženy.
Súhlasím s @lintu a aj ja v poslednej dobe počúvam to isté-že nemám chudnúť