cawte!
Potreboval by som poradit tka asi v skratke oznam sa s jednu babu uz asi 2 roky a to iba cez net si pisem a stala sa moja naj kamoska a vyzeralo to ze aj ja jej naj kamos ,,vraveli" sme si vsetko.Pre mna sa stala casom mojou Laskou ktoru mam mo
zalubil si sa do osoby, ktoru si v zivote nevidel realne? noooo... to nebol dobry napad... sam si napisal ako sa to pokaslalo... a to s tymi tromi detmi... mal by si si radsej najst frajerku niekde vo svojom okoli, nie na nete.
Uf, no máš to ťažké. Ako prv by ste sa mali stretnúť, či by to klapalo aj v reali.. ale zase, do ničoho ju nenúť. Keď ma chaos v citoch, ty s tým nič nespravíš. Porozprávaj sa s ňou o tom a nech ti dá jasne najavo, ako to medzi vami vlastne je.
zniekym chodit dlho znamena aj tazko potom nanho zabudnut ..to ju prejde ..snad..a ak ti tvrdila ze ta lubi ..to mozbo len chcela sama seba nahovorit ze to tak je..proste jej daj este cas..a ty si na depku kup nejaky caj ...alebo ja to robim tak ze kupim maxiflasu Kelta alebo liter kvalitneho Modranskeho ribezloveho vina ..pustim nejaku good game po nete ..a je po depke
Fuuuha.... no keby toto pisal daky 13 rocny chalan popripade moj rovestnik tak by som sa nedivil a povedal by som kasli na to, ale ked som si kukol ze mas 19 a mas takyto problem, zaskocilo ma to a doslo mi ze asi to bude dost vazne teda... Ale ked ti povedala ze ta lubi, musi to byt pravda, len mozno si az na druhom mieste... skus pockat chvilku mozno ju pocase prejde osial z byvaleho a hlavne sa snou skus stretnut, to stretnutie toho moze veeeela vela zmenit... hlavne si davaj bacha nech to neni dake trapne tiche stretnutie.. aj to sa stava.. na nete povies vsetko aj to co by si nemal ale ked si sniekym nazivo.. je to horsie... v kaznom pripade nadej je tu vzdy... len treba tomu nechat cas, netlacit nanu prilis a skusat sa snou stretnut...drzim palce
pozeráš sa na vec len zo svojho pohľadu... podľa mňa ju až tak dobre nepoznáš, chýba ti taký inteligentný nadhľad na vec, nad ňu samu. podľa toho, čo si napísal, som ti tipoval tak 15 rokov, prepáč
@nirvanka na(ne)šťastie dá sa.. skutočná láska sa rodí vo vnútri... to nie je také ako keď uvidíš nejakého krásavca a povieš si... waa zaľúbila som sa takto skutočná láska nefunguje...
@Pe33ik a teraz idem k tebe... veľmi ale veľmi mi pripomínaš v mnohých veciach práve mňa... ja som našťastie už za tým, takže snáď ti budem vedieť nejako poradiť alebo aspoň usmerniť... musíš si položiť otázku či si schopný byť s ňou v kontakte aj v prípade, že by sa tvojou láskou nikdy nestala ale že by ostala tvojou dajme tomu najlepšou priateľkou... aspoň podľa môjho názoru ona teraz nepotrebuje lásku, resp. človeka do ktorého by sa dokázala zaľúbiť... ona teraz potrebuje človeka, ktorému môže plne dôverovať a ktorý by jej bol v prvom rade najlepším priateľom... dobre si to teda premysli a skús nad tým troška porozmýšľať... veľmi dobre však viem, že keď ju takto silno miluješ nebude to ľahké ale pokús sa o to ako len môžeš... ja osobne som toho názoru, že skutočná láska by mala vzniknúť zo skutočného priateľstva... takže radil by som ti byť v prvom rade naozaj jej skutočným priateľom a potom po istom čase sa môže do teba aj ona zaľúbiť... istotu ti samozrejme nedávam ale nádej tu je... a myslím, že by to aj mohlo vyjsť držím palce
@13 no sorryyy, ale neda sa to. to by som uz vela krat niekoho "lubila". mas pravdu v tom, ze skutocna laska nefunguje len na fyzickej krase, ale ked chces sam seba presvedcit, ze ti stacia nejake virtualne sympatie, tak je to riadna blbost..
dvaja ludia sa musia vidiet (aspon nazivo, aby tam vzniklo nieco, z coho sa potom da odvodit slovo "lubit" v pravom vyzname. inak su to stale len tie sympatie a ziadna laska
To ze ty lubis ju najviac na svete je jej na nic. Laska je tiez len sebecky cit, a ked ta ona nelubi, tak jej je jedno ze ty ano.
A okrem toho, ked clovek nikoho dlho nemal (alebo este vobec) a pritom chcel mat, tak ten clovek zacne byt coraz viac zufaly. To sa prejavuje tym, ze sa do niekoho prehnane silne zalubi.
A dievcata vacsinou vycitia tuto zufalost a je to ten najvacsi antimagnet pre ne.
ZAVER: Zabudni na nu, najdi si inu a nehovor jej ze ju milujes a lubis a co ja viem co, aj ked to citis. Ked sa ta spyta, tak jej to povedz ale sam od seba jej to nehovor, hlavne nie predcasne. A hlavne bud pohodak.
ja si pisem asi rok a pol s jednym chalanom, a on sa chce somnou stale stretnut a tak a ja nie, tiez preto ze sa nestretavam cez net...ja neviem proste vzdy mu napisem ze nie, ale keby som ho nahodne stretla v meste tak by som bola urcite rada...to je taky paradox,,,mozno sa pokus snou stretnut tak nejak aby to bola nahoda,,,aj ten moj sa oto pokusal,,,len mu to nevysl
"Podla mna ked si to takto dokaze mysliet clovek tka to musi byt nieco na tom pravda nie vsak to nemoze byt len tak taky ako keby skrat ze lubim ta a potom uz nie vzdy mi vravela ja ta nechcem sklamat!!a tak preco potom zacala s tymi slovami???"
Poviem ti prečo...pretože sa rozišla s frajerom, mala zlomené srdce a cítila sa sama a tak mala chvíľu vnútorný pocit, že predsa je kým a čím vykryť toto miesto...ľudia fungujú tak, že jedného nahrádzajú druhým a nemusí to byť vôbec vypočítavosť. Potom si asi uvedomila, že to prehnala, alebo, že lásku by cítila inak, alebo sa spýtala, ako ťa môže ľúbiť, keď jej zároveň chýba jej ex alebo ako môže ľúbiť niekoho cez net alebo ešte niečo iné. Ak je ešte ochotná baviť sa s tebou, tak pokračujte ako doteraz. Ber ju, ako by bola zadaná a nemáš ešte od nej čo chcieť. Časom, keď sa spamätá, sa môžete aspoň neformálne stretnúť, čiste kamarátsky a uvidíte, čo ďalej. A ak nechce, zabudni na ňu, viem, o čom hovorím, ber to, že si prišiel o osobu, ktorú si vlastne nikdy nestretol a choď ďalej. Lebo ak je toto pre teba úžasná láska, tak teda máš kam ďalej ísť.
@erny93 obdivujem ze 15 rozny chalan moze mat takto zdravo vyvynute zmyslanie
A suhlasim z ernym ked sa stretnete vela sa toho moze vyjasnit , len ozaj nebudte ticho a ked ti nijako neda najavo citi k tebe hlavne sa nesnaz o nieco nasilu , cloveku potom lahko vypne mozog a moze to cele pokazit blbymi pokusmi . Takze drzim palce ozaj sa s nou stretni
si to viem predstavit..
hm,no asi nechces pocut ze..budu aj ine...ale-budu aj ine. to s ati teraz nezda,ale prejde ta to..som kedysi bola podobne na tom,a nevedela som si ani predstavit ineho ale odvtedy ich bolo dost,takze..hlavu hore,to ta prejde..ked ta nelubi,tak to neries,zbytocne s abudes trapit a ostatnte aspon kamaratmi,ked uz nic ine..ale par mesiacov by si ju nemal vidiet,aby si na nu zabudol a nasiel si iny objekt svojho zaujmu..ja vim,ze mi neveris,ale to fakt prejde..vela stastia
podľa mna neskor na tebe našla niečo čo sa jej nepačilo a bála sa ti to povedať priamo(aby sa ta osobne nedotkla) tak to zahovorila tým bývalim.
takže maš 2 možnosti:
1. zabudnuť na ňu.
2. skusiť to zase od začiatku
@kyuzo mam sice ece malo rokov ale romaanikov s babami som si uzil uz dost... sam sa tomu divim, a divi sa tomu aj dost vela kamosov ale tak... zazraky sa deju.. tak ako niektory 25 rocny meju myslenie 13rocneho chala tak snad sa moze najst aj daky 15 rocny chalan s trochu rozumnejsim myslenim
laska cez net funguje.. a aj sa velakrat prenasa do realu.. ale mne sa napr uz stalo ze som bola strasne zalubena..4 mesiace kokos a ked uz som vytriezvela,stretko sa furt nekonalo atd.. tak sme sa asi rok na to stretli na jednom festivale.. ked vies, bol dost (povahovo!!!) iny ako ten moj ideal ktory som tak lubila atd.. vies, mas o nej skreslenu predstavu, ale chapem ake je to zalubit sa cez net.. skus sa s nou "nahodne" stretnut alebo ju proste ber ako zadanu a ked ti stoji za to cakaj, alebo si hladaj realnu holku
kamarat poviem ti takto ona urobila chybu ze ta zacala namotavat ...
druha vec neziskas si ju ak s nou nebudes jedine co este mozes tak v realite ju skusit namotat ty
neviem ja som sa s priatelkou dal do kopy tiez na nete no ja som mal stastie ze sa do mna zalubila
... chlape som na tom tiez dost podobne..je takze zabudnut ,.hlavne ked druha strana vysiela nejasne signaly,.a co je najhorsie? .. holka ktora nevie povedat do oci nie,.nech uz z akeho kolvek dovodu,. nechce ti ublizit odmietnutim preto do teba vstepuje falosnu nadej,.a nevie ako to ukoncit.. ..vies pre kazdeho znamena LUBIT nieco ine, pre niekoho nic,. iba prazdne slova,pre mna to zamena vela,. a ked niekomu povjem lubim ta,. tak to tak aj je,. . len to neries ako ja,pri flaske s neznamou holkou , ano tak sa zabuda najlahsie, ale skor ci neskor to olutujes,. ak ti povedala ze ta nelubi ,kasli na nu . lahko sa to povie,. ani mne to velmo nejde,. ale stretnes inu, lepsiu,.hm a mozno ani sama dievcina nevie co chce .. aj to poznam ..tak vela stastia
zalubit sa cez nnet?? ...ouu fakt cool pohoda ale nevim ci uz mal vobec nekedy holku ked tu tak snis nic nieje dokonale chlapce... tak vela stastia ..a snivajte s nami
@doondoostom ..nepocuvajte ho! zjavne bol pod vplyvom istych latok,nevie o com hovori
ano,pre kazdeho znamena lubit nieco ine,to mas pravdu,ale zabudat pri flaske s nejakou kurvou? tak nie,to len chlapi su taki,im je to jedno..aj tebe je to jedno,sak vieme,tak vsetky tie holky pozdravujem
"v skratke" ....baby si casto vedia mat predstavit s niekym dieta moc rychlo ...maju predstavy ...a poradim ti kamo ser na nu!dokonala nieje inak by ta takto netrapila, je to len pizda, ked ta ta platonicka laska prejde zistis ze su daleko lepsie
diabol-ka .. jooj a ty co tu moje prispevky citas .. ale ano ja dobre viem o com hovorim .a ano pokaslal som to jemne,. ale malo kto zvladne rozchod s niekym koho lubil bez dakych nasledkov,. a pokial vie ze to bolo z casti i jeho zapricinenim,. takze, tak asi , a nie nieje mi to jedno ..a ja pozdravujem vsetky holky ktore radi deptaju a tyraju svoje obete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
2) ako ju mozes lubit ked si ju este nikdy nevidel ?? cez net sa da aj zalubit ???
@Pe33ik a teraz idem k tebe... veľmi ale veľmi mi pripomínaš v mnohých veciach práve mňa... ja som našťastie už za tým, takže snáď ti budem vedieť nejako poradiť alebo aspoň usmerniť... musíš si položiť otázku či si schopný byť s ňou v kontakte aj v prípade, že by sa tvojou láskou nikdy nestala ale že by ostala tvojou dajme tomu najlepšou priateľkou... aspoň podľa môjho názoru ona teraz nepotrebuje lásku, resp. človeka do ktorého by sa dokázala zaľúbiť... ona teraz potrebuje človeka, ktorému môže plne dôverovať a ktorý by jej bol v prvom rade najlepším priateľom... dobre si to teda premysli a skús nad tým troška porozmýšľať... veľmi dobre však viem, že keď ju takto silno miluješ nebude to ľahké ale pokús sa o to ako len môžeš... ja osobne som toho názoru, že skutočná láska by mala vzniknúť zo skutočného priateľstva... takže radil by som ti byť v prvom rade naozaj jej skutočným priateľom a potom po istom čase sa môže do teba aj ona zaľúbiť... istotu ti samozrejme nedávam ale nádej tu je... a myslím, že by to aj mohlo vyjsť držím palce
dvaja ludia sa musia vidiet (aspon nazivo, aby tam vzniklo nieco, z coho sa potom da odvodit slovo "lubit" v pravom vyzname. inak su to stale len tie sympatie a ziadna laska
A okrem toho, ked clovek nikoho dlho nemal (alebo este vobec) a pritom chcel mat, tak ten clovek zacne byt coraz viac zufaly. To sa prejavuje tym, ze sa do niekoho prehnane silne zalubi.
A dievcata vacsinou vycitia tuto zufalost a je to ten najvacsi antimagnet pre ne.
ZAVER: Zabudni na nu, najdi si inu a nehovor jej ze ju milujes a lubis a co ja viem co, aj ked to citis. Ked sa ta spyta, tak jej to povedz ale sam od seba jej to nehovor, hlavne nie predcasne. A hlavne bud pohodak.
Poviem ti prečo...pretože sa rozišla s frajerom, mala zlomené srdce a cítila sa sama a tak mala chvíľu vnútorný pocit, že predsa je kým a čím vykryť toto miesto...ľudia fungujú tak, že jedného nahrádzajú druhým a nemusí to byť vôbec vypočítavosť. Potom si asi uvedomila, že to prehnala, alebo, že lásku by cítila inak, alebo sa spýtala, ako ťa môže ľúbiť, keď jej zároveň chýba jej ex alebo ako môže ľúbiť niekoho cez net alebo ešte niečo iné. Ak je ešte ochotná baviť sa s tebou, tak pokračujte ako doteraz. Ber ju, ako by bola zadaná a nemáš ešte od nej čo chcieť. Časom, keď sa spamätá, sa môžete aspoň neformálne stretnúť, čiste kamarátsky a uvidíte, čo ďalej. A ak nechce, zabudni na ňu, viem, o čom hovorím, ber to, že si prišiel o osobu, ktorú si vlastne nikdy nestretol a choď ďalej. Lebo ak je toto pre teba úžasná láska, tak teda máš kam ďalej ísť.
A suhlasim z ernym ked sa stretnete vela sa toho moze vyjasnit , len ozaj nebudte ticho a ked ti nijako neda najavo citi k tebe hlavne sa nesnaz o nieco nasilu , cloveku potom lahko vypne mozog a moze to cele pokazit blbymi pokusmi . Takze drzim palce ozaj sa s nou stretni
hm,no asi nechces pocut ze..budu aj ine...ale-budu aj ine. to s ati teraz nezda,ale prejde ta to..som kedysi bola podobne na tom,a nevedela som si ani predstavit ineho ale odvtedy ich bolo dost,takze..hlavu hore,to ta prejde..ked ta nelubi,tak to neries,zbytocne s abudes trapit a ostatnte aspon kamaratmi,ked uz nic ine..ale par mesiacov by si ju nemal vidiet,aby si na nu zabudol a nasiel si iny objekt svojho zaujmu..ja vim,ze mi neveris,ale to fakt prejde..vela stastia
takže maš 2 možnosti:
1. zabudnuť na ňu.
2. skusiť to zase od začiatku
druha vec neziskas si ju ak s nou nebudes jedine co este mozes tak v realite ju skusit namotat ty
neviem ja som sa s priatelkou dal do kopy tiez na nete no ja som mal stastie ze sa do mna zalubila
ano,pre kazdeho znamena lubit nieco ine,to mas pravdu,ale zabudat pri flaske s nejakou kurvou? tak nie,to len chlapi su taki,im je to jedno..aj tebe je to jedno,sak vieme,tak vsetky tie holky pozdravujem