Nikdy v živote by som neverila, že práve ja budem ľubiť klobásku. Dnes som ich zpár zjedla pri filme. Popravde, moc si z filmu nepamätám, no keď som si prebrala náš vzťah, zistila som, že s klobáskami sme sa ešte ani raz nepohádali a na všetkom sa zhodnem
Drahá slečna, drvivá väčšina dám vo svojom ranom detstve aaaani len netušila, že klobásy sa stanú neoddeliteľnou súčasťou prevažnej časti ich ďalšieho života. Samozrejme, to kedy im prídu na chuť... to je, ehm, opäť vskutku individuálne. Čo sa však týka Vás, očividne bol Váš duševný i psychický vývoj vedený pomerne správnym smerom, a veľmi ma teší, že ste sa s touto skutočnosťou podelili širšej, intelektuálnej, spoločnosti...
@alohomora Ale no kraviny rozoberať treba ale tu keď sa raz začne s kokotizmom ide to do astronomických rozmerov, ja nechcem zas 5 z 10 fór trapošiny s pokusom o vtip a zvyšných 5 z 10 trapošiny kvázi parodujúce tie predošlé trapošiny.
Fakt stačili tie temné doby keď len nazretie na nadpisy v sekcii "fórum" vyvolávalo nekonečne hlboké depresie zo smerovania ľudskej rasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@james98 neviem, priznám sa, moc som sa o ňu nezaujímala, to sú len také vzťahy na jednu noc
a i medzi klobáskami je rozdieľ
» www.facebook.com/kulinARTsro/inf...
ňam!
Fakt stačili tie temné doby keď len nazretie na nadpisy v sekcii "fórum" vyvolávalo nekonečne hlboké depresie zo smerovania ľudskej rasy.
ale uz take veci nejem, uz si nepamatam chut masa pomaly