jedla som ho iba raz a skúšala som všeličo k tomu, čo mi pokazilo chuť. čiže zatiaľ mi to nechutí, ale ak skúsim ešte raz, myslím, že je možné, že názor zmením
Občas uvažujem o zmysle makrobiotiky. Akiste už tušíš, kam mierim . Je veľa filozofií, ako sa správne stravovať a tak a je ťažké vybrať si jednu a veriť jej na základe niečoho.. dôveryhodného . Ale napr. moja mama už má na avokádo zistenú alergiu. Nuž..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
je tu moznost, ze hej
@1 a ved su aj ine druhy ako len s tou rybou, ci ?
ooo ako by som si teraz dala take lososove nigiri a nejake california rolls om nom nom :/
jj mam rad sushi
Ale strašne blbo si pri tom pripadám a poučila som sa, že dať si veľa wasabi má nebezpečné následky .
ale ja už mrtvolky nepapám... si dám s tebou jedine už len nejaké avokádové alebo uhorkové!
prečo neveríš avokádu?
Občas uvažujem o zmysle makrobiotiky. Akiste už tušíš, kam mierim . Je veľa filozofií, ako sa správne stravovať a tak a je ťažké vybrať si jednu a veriť jej na základe niečoho.. dôveryhodného . Ale napr. moja mama už má na avokádo zistenú alergiu. Nuž..
ale sushi pizza bola vcelku dobra