Ma vobec vztah so spoluziakom nejaku sancu na prezitie...?preco sa neda vyhnut hlupym narazkam spoluziakov? mne osobne by to neprekazalo, ale mi baby to pochopitelne vnimame inak... na chalanov posobia viac tie posmesne reci od chalanov. a preco vlastne??
nedavno tu inak bola podobna diskusia nie?narazky? ani nie skor nejaka snaha okolia rozpravat do toho vztahu.....a preco posmesne reci od chalanov?......skusenosti?moj priatel je aj moj spoluziak.....chodime spolu uz rok aj dake drobne a nasich spoluziakov presli akekolvek komentare po par mesiacoch....nevidim v tych ostatnych v triede nejaky zavazny problem je len na vas dvoch ako sa s tym vysporiadate....
ze sa nad tym vobec zamislas mimi 18 normalne ked sa mate rady treba ist tym smerom uplne v klude nech sa deje co sa deje samozrejme ze je to taske ale ked ma nieco prist tak to aj pride vermi len sa ukludni
ja som uplne v pohode.ja totiz nie som ta co s tym ma problem...problem nie je v tom ze by som sa ja hanbila ale v tom ze v triede je zopar typkov ktory sa uz teraz do Joja poriadne navazali a asi ma strach aby sa to nezhorsilo. ale ja na tom este nejako zapracujem a budem predbezne informovat.zatial piste dalej svoje postrehy a skusenosti.budem fakt rada.papa. zatial dakujem.......
ahojte.slubila som ze vam napisem a slub aj dodrzim...chlapec sa konecne vyjadril,ja skacem 2 metre do vysky od radosti a nam spolu krasne.......................................................................................................................lubim ho!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a ani som nemusela naliehat...rozhupal sa sam