tak niečo k Lučencu.Žije tu niekoľko tisíc ľudí..Homelessáci,bohatí maníci jazdiaci na drahých kárach,ale aj takí čo pri sebe nemajú päť korún a tvária sa ako najvačší gangstri."Kluby" tu neexistujú,existujú tu liahne,kde sa liahnu deti k svojim praktikám
Jaj, moj Lucenec milovany... No ja som tiez rodacka zo starej dobrej trojky a zas tak hrozostrasne to nevidim. Rozhodne ziadne ghetto
V Cage-i to podla mna nie je az take hrozne, som tam bola na koncerte v sobotu (na SLizoch) a pohodička. A z podnikov tuna mi neda nespomenut XL, tam je to naozaj pecka a nikto sa tam nesundava... A este plno inych miest, kam sa da, len ma teraz v rychlosti nenapada (ja hlavne v tom XL).
no jo...v LC neni az tak zle..ale chyba tu nejaky normal podnik..XL tam nechodim,tam chodia vacsinou iba 30 rocny chlapi so svojimi 16 rocnymi frajerkami..Cage ma uz davno prestal bavit...takze ostava sa uz iba zakempovat do nejakej komunistickej krcmy a pit...ale inac je LC fajn..len by bodla nejaka zmena
Akoze a mne je dost jedno, ci sa ide do bageterie, do mekaca (akoze do Manhatanu, hehe), do Reduty alebo sa len prejst po meste ale hlavne je, ci sa citim dobre s clovekom (resp. ludmi) s ktorymi tam som...
este mi to neda a musim nieco dodat k vasim dotazom..to,ze som napadla lucenske kvazi bary..nebolo pre ich nizku uroven vybavenia ( lebo vsetci sa branite XL barom)aj ked nemusim pit z umeleho pohara,ale na ich klientelu..za posledny cas sa v Cage uskutocnilo vela hh akcii..80% deticiek a pseudo hiphoperov sa tam prisli ozrat a vygrcat do rohu..poznam konkretne dost ludi,ktori to robia kazdu akciu a to im nie je 15 !..proste je tu mrte malo ludi..ktori riesia realitu..vsetci ziju v svojom stereotype..povedzte mi ..co riesite na Rúbanisku?Prechadzate sa ? Ci vystavate pred kniznicou a luskate semiacka? jedine co tu najdete je po chuja vygelovanych krasavcov ( XL bar a pod.),nackov a drevenych mastali (Phoenix) ..mier
Pripada mo to trochu (no vlastne dost) odveci tvarit sa ako najcoolovejsi clovek vo vesmire a sirokom okoli, stale pindat a zdoraznovat (prip. prehanat) negativa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
V Cage-i to podla mna nie je az take hrozne, som tam bola na koncerte v sobotu (na SLizoch) a pohodička. A z podnikov tuna mi neda nespomenut XL, tam je to naozaj pecka a nikto sa tam nesundava... A este plno inych miest, kam sa da, len ma teraz v rychlosti nenapada (ja hlavne v tom XL).
Lucenec je fajn. Mam ho rada. Aj Rubanisko
Preco do neho pindat, ked si to nzasluzi?
Akoze a mne je dost jedno, ci sa ide do bageterie, do mekaca (akoze do Manhatanu, hehe), do Reduty alebo sa len prejst po meste ale hlavne je, ci sa citim dobre s clovekom (resp. ludmi) s ktorymi tam som...
Pripada mo to trochu (no vlastne dost) odveci tvarit sa ako najcoolovejsi clovek vo vesmire a sirokom okoli, stale pindat a zdoraznovat (prip. prehanat) negativa.