ked chcem relaxovat tak ako mam uvolnit tvar ? chcem astralne cestovat ale vzdy ked relaxujem tak sa mi chcu otvarat oci a musim napnut svali aby boli zatvorene
poznáte ten pocit, keď sa máte čím k téme vyjadriť, ale strašne sa vám nechce? o zážitkoch s lucidnými. snami som sem popísal už veľa a nechce sa mi opakovať ani hľadať to.
človek si myslí že je to ohromná sranda a neviem čo, kým sa nepopáli. o astrálnom cestovaní ani nerozmýšľaj chlapec
@ragdoll ja som este nikdy nevycestoval chcem sa to naucit len s tymi ocami otvoreny sa to neda ked sa furt svine otvaraju a musim ich silou zatvarat a to znamena ze sa napnem
@19 chlapec ty si strašne mimo keby si oči neotvoril tak určite astrálne vycestuješ "ja si pevne stojim za svojim a chcem ho mat a urobim pre to maximum a nic ma nezastavi"
@wewo ale ja nemam nutkanie ich otvarat oni sa proste sami otvoria len tak znicoho nic ale tu mi asi nikto nepomoze nema tu cenu sa to tu pitat len si zomna robite p*cu
musíš si ale uvedomiť, že sa pýtaš na pičoviny. astrálne cestovanie je veľmi zložitá a duchovná vec ktorá sa podarí iba málo ľuďom, chce to veľkú duchovnú silu a rovnováhu, sebaistotu, sústredenie a tréning.
to, že ty si sa rozhodol že chceš astr. cestovať, zatvoril si oči, cítil si vibrácie a potom sa ti oči otvorili je úplne smiešne no tak, máš 15 rokov, nie je to veľa ale je to dosť na to aby si mal nejakú sebaúctu a nestrápňoval sa takýmito kravinami na internete. potom sa čuduj že sa ti ľudia posmievajú...
Cestovanie neriešim Vedomé snívanie vnímam skôr ako vedľajší produkt mojej praxe, skôr ma zaujíma vedomý prechod zo stavu bdelosti do stavu spánku. Zíde sa v okamihu smrti
Proste som na mieste ktoré nepoznám, alebo je niečim iné a hneď mi prejde hlavou "Aha! Snívam!" Zväčša automaticky hneď vzlietnem a lietam a a potom sa stretávam zo známymi osobami. A vtedy moja lucidita začne pomaly klesať
Čo sa týka astrálneho cestovania, pokúšala som sa o to dva roky a stále pokúšam. Podarilo sa mi to raz, vznášala som sa nad telom, videla som zvláštnu striebonú nitku, ktorá spája mňa a moje fyzické telo. Ale tak som sa zľakla, že ma to stiahlo naspäť
Vedome sny si viem navodit , uz to nejaky ten piatok trenujem. Nic meditacne na tom nie je ... musite najst techniku (na internete je toho plna rit) ktora u vas proste plati.
Ale ludia ktori trpia poruchou sustredenia by meditovat mali.
Viac menej ich vyuzitelnost v praxi ovela rozsiahlejsia, ako si myslime.
I ked neprebadana.
Vo vedomom sne ma kamos upozornil, ze ma v niecom podrazi.
Proste som sa ho opytal.....
A stalo sa.
Ta odpoved bola v mojom podvedomi... musela len vyplavat na povrch.
lucídne snívanie som mám každý deň a neviem ti poradiť ako to robím. Normálne ľahnem si na posteľ, celú izbu nechám rozvoňať bylinkami, zavriem dvere, zasuniem stoličku, postarám sa o to aby na zemi nebolo ani smietko, keď je mi teplo otvorím okno, pustím si rádio úplne po tichu, ľahnem na postel, trošku si vyvíšim pod hlavou aby mi bolo pohodlne, vezmem si k sebe plyšiaka, počúvam rádio a ani sa nenazdám a už lucídne snívam samo od seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
poznáte ten pocit, keď sa máte čím k téme vyjadriť, ale strašne sa vám nechce? o zážitkoch s lucidnými. snami som sem popísal už veľa a nechce sa mi opakovať ani hľadať to.
človek si myslí že je to ohromná sranda a neviem čo, kým sa nepopáli. o astrálnom cestovaní ani nerozmýšľaj chlapec
» www.birdz.sk/forum/-astralna...
» www.birdz.sk/forum/lucidne-s...
to len mne sa zdá, že táto téma tu je každý mesiac ?
musíš si ale uvedomiť, že sa pýtaš na pičoviny. astrálne cestovanie je veľmi zložitá a duchovná vec ktorá sa podarí iba málo ľuďom, chce to veľkú duchovnú silu a rovnováhu, sebaistotu, sústredenie a tréning.
to, že ty si sa rozhodol že chceš astr. cestovať, zatvoril si oči, cítil si vibrácie a potom sa ti oči otvorili je úplne smiešne no tak, máš 15 rokov, nie je to veľa ale je to dosť na to aby si mal nejakú sebaúctu a nestrápňoval sa takýmito kravinami na internete. potom sa čuduj že sa ti ľudia posmievajú...
Proste som na mieste ktoré nepoznám, alebo je niečim iné a hneď mi prejde hlavou "Aha! Snívam!" Zväčša automaticky hneď vzlietnem a lietam a a potom sa stretávam zo známymi osobami. A vtedy moja lucidita začne pomaly klesať
Čo sa týka astrálneho cestovania, pokúšala som sa o to dva roky a stále pokúšam. Podarilo sa mi to raz, vznášala som sa nad telom, videla som zvláštnu striebonú nitku, ktorá spája mňa a moje fyzické telo. Ale tak som sa zľakla, že ma to stiahlo naspäť
@zizisko @luc.ka no ja neviem ja som tomu nepochopil ani po gugleni ak ed to ja nepochopim tak je to debilina.. :p
o tom som čítala takú knihu.. a presne toto tam písalo, o tej nitke a o vznášaní sa
... ja by som to tiež chcela zažiť, ale v podstate mám z toho strach
Ale ludia ktori trpia poruchou sustredenia by meditovat mali.
Viac menej ich vyuzitelnost v praxi ovela rozsiahlejsia, ako si myslime.
I ked neprebadana.
Vo vedomom sne ma kamos upozornil, ze ma v niecom podrazi.
Proste som sa ho opytal.....
A stalo sa.
Ta odpoved bola v mojom podvedomi... musela len vyplavat na povrch.
Ludsky mozog je neskutocne fascinujuca vec.