Ahojte všetci dnes som čítal článok o lucidných snoch a celkom ma zaujal tak sa chcem v noci pristihnúť ako snívam ale čítal som aj že tieto sny idú ruka v ruke so spankovou paralýzou, ktorú určite nechcem zažiť a bojím sa že ju zaźijem a tým ju "aktivuje
prečo sa bojíš spánkovej paralýzy?.. ty sa bojíš len vlastného strachu.. už som ju raz zažil... počítal som s ňou pri pokuse o OBE a ked to prišlo tak som vedel že som na dobrej ceste a asi do minúty som bol von ale len som sa stihol rozhliadnuť a už som bol späť...
ľahko sa to hovorí ale vyser sa na strach... buď flegmatický k stavom ktoré budeš prežívať a zvýšiš šancu na uspech... prečítak si marlitana.. .najlepšia - teraz už zrušená stránka ale podarilo sa mi ju zachraniť » uloz.to/xuQYzXh/marlita... a prečítaj si petersona.. tiež parádna kniha, dá ti veľa a sú tam aj zážitky » uloz.to/xkKtQPq/robert-...
Ja si vyvolávam lucídne sny prakticky každú noc..používam dosť svojský test reality,teda zistenia,že snívam.Vždy keď vidím nejakú ženu v sne,tak ju chytím za kozy abo za vagínu a keď mi nič nespraví,viem,že je to len sen a začnem sa tam zabávať-dosť zvrhlo,ale to je o inom
A keď si zvykneš na to,tak v podstate môžeš mať lucídne sny furt ako ja.
P.S.:Nikdy som nemal lepší orgazmus ako v lucídnom sne
@kristinakostiviarova aj ja som si žiadal na vianoce stíhačku a dostal som posraté lego ale nie. jednoducho si v sne uvedom,že je to len sen.a tie testy reality.ja neviem ako,ale proste od určitej doby,od jedného sna,viem každú noc,že snívam a dokážem sa dokonca aj sám zobudiť:ako včera,keď sa to zvrhlo na orgie,tak som si v sne povedal,že dosť,stačilo,treba sa zobudiť a bol som hore
Ja som zažil spánkovú paralýzu, ale nebolo to nič príjemné. Okrem toho vtedy som nechápal čo to je a bol to fakt hrozný pocit. Uprostred noci som sa zobudil, ale nevedel som sa pohnúť a mal som pocit, ako keby na mne niekto neviditeľný sedel, alebo ležal. Okrem toho som bol bdelý možno len tak na 90%, čiže som vnímal realitu okolo mňa, ale k tomu sa mi aj snívali nejaké bludy a nevedel som sa brániť. Nakoniec sa mi podarilo pohnúť, neviem ako dlho to trvalo dokopy, ale odhadujem tak 5-10 minút, ale bolo to fakt nepríjemné. Teraz, keď už o tom niečo viem, tak by som to asi bral lepšie, ale vtedy som z toho bol dosť vyplašený.
@badsam Omyl, omyl, o nič si ma nežiadal
Ja mám taký problém, že málokedy sa mi stáva, žeby som si ráno reálne pamätala, čo sa mi v tú noc snívalo. Takže, nejaké to "uvedomenie" vo sne je v mojom prípade asi dosť ťažke, možno aj nemožné.
Niekedy si sen nepamätám vôbec (ako asi väčšina ludí), tak potom ako dofrasa sa mám "zobudiť" v sne, keď ani neviem, że sa mi niečo sníva? :ehm:
@vseotec Ja som to skúšala, dá sa povedať, že to stále skúšam. No, žiaden výsledok. Avšak verím v to.
A neprestanem skúšať kým sa mi to nepodarí! Ty si ako na tom?
@kristinakostiviarova ja som sa vždy čudoval,že odmalička som si pamätal každý sen v podstate-a nielen tie také uff kontroverzné,kde ma napríklad zase ošukala moja bývalá -a lepšie ako v realite! ja neviem,proste moje sny vždy začínajú nejako sexuálne a teda viem,že to asi nebude pravda....
ja zaspím len tak že myslím na niečo také a potom sa mi o tom aj sníva a o astrálnom cestovaní tak chcem si najskôr prejsť lucidne sny ak sa mi to teda podarí a ísť na to postupne
@kristinakostiviarova aj tak je to len samé šukanie,lietanie,bitky,jazdenie na koni či čo ja viem čo absentuje v každodennej realite ale má to jeden smutný a blbý aspekt-teda u mňa-keď sa zobudíš a zistíš,že realita je úplne na piču a že by som chcel stále snívať..
Ja som to skúšal už mnoho krát. Ale takmer zakaždým keď som si už začal uvedomovať že snívam som sa zobudil. Málo kedy sa mi podarilo prejsť cez tú fázu. Mal som techniku že som sa v sne skúšal pozrieť na ruky a tak si uvedomiť že snívam a pred spaním som si hovoril takú frázu ktorá tomu ma údajne pomáhať - Neskôr, keď budem snívať, sa pozriem na svoje ruky a uvedomím si, že snívam. Ale už som to dávno neskúšal.
@badsam to že chytíš nejakú ženu v sne za kozy, už len to je prejav lucídneho sna, nie? lebo si sa v sne rozhodol že to urobíš, aby si vyskúšal, či je to lucídny sen
doteraz som nevedela že je to nezvyčajné a ani som nevedela že to má pomenovanie... a áno viem to dokonca sa o to niekedy ani nesnažím...proste keď mám sen nejaký úplne že zlý dokážem si uvedomiť že je to len sen.. a tým pádom keď sa mi napríklad sníva, že sa topím viem že je to len sen, proste to nejako viem, nechám sa v sne padnúť do vody a viem že sa potom zobudím.. a zas niekedy viem že ej to len sen bohužiaľ je dobrý tak si ho rýchlo užívam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ľahko sa to hovorí ale vyser sa na strach... buď flegmatický k stavom ktoré budeš prežívať a zvýšiš šancu na uspech... prečítak si marlitana.. .najlepšia - teraz už zrušená stránka ale podarilo sa mi ju zachraniť
» uloz.to/xuQYzXh/marlita... a prečítaj si petersona.. tiež parádna kniha, dá ti veľa a sú tam aj zážitky
» uloz.to/xkKtQPq/robert-...
A keď si zvykneš na to,tak v podstate môžeš mať lucídne sny furt ako ja.
P.S.:Nikdy som nemal lepší orgazmus ako v lucídnom sne
Ja mám taký problém, že málokedy sa mi stáva, žeby som si ráno reálne pamätala, čo sa mi v tú noc snívalo. Takže, nejaké to "uvedomenie" vo sne je v mojom prípade asi dosť ťažke, možno aj nemožné.
Niekedy si sen nepamätám vôbec (ako asi väčšina ludí), tak potom ako dofrasa sa mám "zobudiť" v sne, keď ani neviem, że sa mi niečo sníva? :ehm:
A neprestanem skúšať kým sa mi to nepodarí! Ty si ako na tom?
Tak, aspoň sa máš načo celý deň tešiť, ne?