Asi tu už bolo x podobných tém,ale nevadí.Má ich niekto z vás,ovladáte svoje sny? Skutočne je spánkova paralýza tým kľúčom k nim? Viem že na nete je x článkov o tomto,ale veríme birdzu
Kedysi som to vedel ovladat bola to sranda. No uz to je zo 5 rokov dozadu... A nie spankovs paralyza stym nema nic no bohuzial som aj tu 2 alebo 3x zazil nezavisle od lucidneho snívania
Hej mávala som to isté obdobie každú noc, nikdy nezabudnem ako som sa vedome vo sne driapala na taký kopec a ešte aj asi minútu po prebudení som cítila hlinu na rukách, extra divný pocit
A spánková paralýza s tým ozaj nemá nič, tú je lepšie nikdy nezažiť, tfuj tfuj.
Mne sa párkrát spánková paralýza prehupla rovno do lucidného snenia, ale nie je podľa mňa kľúčom k nim. Je to des. Skôr je lepšia technika, že ležíš a nehýbeš sa vôbec pár minút... prirodzene tak prejdeš do lucídneho snenia. Zaujímavé je na tom to, že pri tom môže nastať stav, kedy vnímaš naraz to, čo sa ti deje vo sne a zároveň aj to, ako ležíš v posteli...
Ale nie je to na nič. Je to všetko len zaujímavé, to je všetko.
Spankova paralyza je hnus. Minuly rok som mala take obdobie ze za tyzden aj 4 paralyzy. Obcas sa ked zaspavam tak sa normalne bojim ze ju dostanem. Tiez suhlasim s vacsinou ze spankova paralyza nema nic spolocne s lucidnymi snami. Ten som prvy krat po tom co som videla diel Witch kde bojovali v sne a asi podvedomo som to hrozne chcela zazit
neviem, či to spadá do kategórie lucídnych snov ale ja si viem , ked velmi chcem, sen vsugerovať resp. par krat si vecer poviem, o com chcem, aby sa mi snivalo, myslim na to este v posteli pred spanim a potom sa mi to sniva... a spankova paralyza je nieco celkom ine
ja neviem čo presne sú tie lucidne sny, ale svoje sny viem ovládať, teda skôr keď sa mi niečo sníva, tak si asi v polovici toho vždy uvedomím, že je to len sen a potom tam začnem robiť dosť celkom zlobu, resp. veci, ktoré by som v realite nemohla
@gramofon ja som ani nevedela že sa nemôžem pohnúť, nehýbala som sa zo strachu. Bol to strašný strach, proste som cítila že je niekto, niečo zlé je pri mne .
@salora to nie je lucidne snívanie, keď si iba vsugeruješ večer čo sa ti má snívať, LD je keď spíš a sníva sa ti normálne a zrazu zistíš že spíš a je to sen a potom si ho môžeš ovládať ako chceš. Si vlastne hore pri vedomí ale pritom sa ti sníva. A mne začali vtedy keď som o tom veľa čítala a pred spaním na to myslela a hneď som mala LD. Potom už prichádzali len tak samé od seba, bez ovplyvňovania.
a nie su to uplne take lucidne sny, ze si robim, co len chcem, ale viem, ze sa mi sniva, cely cas.. a zachytim nieco nelogicke alebo nadprirodzene a dumam nad tym, ze to je predsa blbost, to sa nemoze stat naozaj. a pretacam tu scenu donekonecna a menim ju, kym nedava zmysel aj v realite, niekedy sa mi sniva jedna konverzacia dookola hodiny a hodiny
mam to rada, je to cool, ale neda sa pri tom vyspat
alebo mam este sialene zive a detailne sny o nejakom akcnom scenari, bijem sa, utekam, soferujem (neviem soferovat), sukam kdekoho, a je to chvalabohu, ale niekedy aj zialbohu, ze chvalabohu, extremne realne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A spánková paralýza s tým ozaj nemá nič, tú je lepšie nikdy nezažiť, tfuj tfuj.
Ale nie je to na nič. Je to všetko len zaujímavé, to je všetko.
So spánkovou paralyzou to nemá nič spoločne a je to jedna z najneprijemnejsich veci, aké som kedy zažila.
a nie su to uplne take lucidne sny, ze si robim, co len chcem, ale viem, ze sa mi sniva, cely cas.. a zachytim nieco nelogicke alebo nadprirodzene a dumam nad tym, ze to je predsa blbost, to sa nemoze stat naozaj. a pretacam tu scenu donekonecna a menim ju, kym nedava zmysel aj v realite, niekedy sa mi sniva jedna konverzacia dookola hodiny a hodiny
mam to rada, je to cool, ale neda sa pri tom vyspat
alebo mam este sialene zive a detailne sny o nejakom akcnom scenari, bijem sa, utekam, soferujem (neviem soferovat), sukam kdekoho, a je to chvalabohu, ale niekedy aj zialbohu, ze chvalabohu, extremne realne