raz sa mi sníval sen že ma naháňala nejaká obluda po dome ... potom som si uvedomil že som vo sne ... povedal som si aby som sa zobudil a v tom som bol hore taká moja jediná skúsenosť
aha, hej mavam lucidne sny, v kazdom si dokazem uvedomit ze je to len sen a kopec krat sa mi stalo ze som vlastne v tom lucidnom sne dokazala rozmyslat o realnych veciach napriklad sa mi snival sen ze som sa udobrila s byvalym, a v tom sne som si uvedomila ze to je picovina a rozmyslala som ze ako by som sa s nim mohla udobrit
Keď sa to deje spontánne, je to jednoduché. Ale akonáhle s tým človek chce začať pracovať, tak je to ťažké. Sú ale prirodzení "snivci", tým to ide. My ostatní tomu musíme venovať celoročné úsilie...
Mne zatial 2 x stoho 1 raz som sa rychlo zobudil lebo som sa zlakol takehoto stavu 2 x to bolo už niečo ine dokazal som ovladat sen hoci bol obmedzeni na určite miesto ale užil som si tento stav naplno
Mal som takýchto viacero...ale krátkych.Mávam ich častejšie po tom ako som začal o nich čítať na internete.Jeden skončil dosť vtipne.....dosiahol som lucidity no neskôr som stratil kontrolu nad snom a skončilo to tak že som utekal na chrbte nejakej starej baby
jop mavam ich od detstva pravidelne, ale castejsie od doby,kedy kamoska robila cviky na to,aby ich dostala..tak som si zacala robit tie kontroly cez den aj ja a funguje to
Keď som sa o tom pred 2 rokmi dozvedel, hovoril som si: "Čo je to za kravinu?" ... Skúsil som to a vyšlo mi to iba 2 krát, ale bol to ten najzaujímavejší pocit, aký som kedy zažil
mala som dva... v jednom som išla po chodbe a hovorila si, že keď pôjdem stále ďalej a ďalej a chodba nebude končiť a potom tam budú nejaké dvere, tak za nimi určite bude nejaký strašiak, tak to je určite sen a musím začať utekať preč
a v druhom boli posadnuté príšery a veľký boj a tiež som si hovorila, že to je len sen a musím niečo spraviť, že to viem ovládať a potom neviem prečo, začali všade na všetkých padať obrovské ružové žuvačkové bubliny
Mne sa stalo 2x ze som si uvedomila ze som vo sne a tak som si to tak akokeby nahlas povedala v hlave ze "Ved to je len sen" no a potom v obidvoch pripadoch nastala spankova paralyza a preto uz to radsej nerobim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@patuskoo co je na tom hlupost?
a v druhom boli posadnuté príšery a veľký boj a tiež som si hovorila, že to je len sen a musím niečo spraviť, že to viem ovládať a potom neviem prečo, začali všade na všetkých padať obrovské ružové žuvačkové bubliny