Na strednej som vyštudoval elektrotechniku ale teraz, rok po maturite pracujem ako finančný poradca a začínam aj v kníhkupectve čiže som dosť mimo od toho čo som študoval ale s kusom šťastia sa mi podarilo vydať knihu a tak sa až časom rozhodnem kde zakotvím
@azizi Je to len menšia zbierka básní, za ten čas čo som na birdzi som sa trochu rozpísal a tak som dal dokopy pár básní a snažil sa ich knižne vydať s nádejou, že niekomu pomôžu aspoň tak, ako pomohli tým pár čitateľom ktorí ich tu čítali, za čo som im vďačný nie je to nič veľkolepé ale bol to môj sen a kto iný by mi ho splnil keď nie ja? Trvalo to rok ale podarilo sa ďakujem ti za opýtanie
Jop, a teraz som s všimol koment @1
Každopádne je tu málo možností a žiadna z nich na mňa nesedí.
Študoval som fotografiu a voľné umčo. Robím fotografiu aj voľné umčo.
Moje zárobky sú nestále (kvôli freelance charakteru môjho fungovania a v závislosti od mojej ochoty investovať svoju cennú energiu do projektov, o ktoré nestojím).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Každopádne je tu málo možností a žiadna z nich na mňa nesedí.
Študoval som fotografiu a voľné umčo. Robím fotografiu aj voľné umčo.
Moje zárobky sú nestále (kvôli freelance charakteru môjho fungovania a v závislosti od mojej ochoty investovať svoju cennú energiu do projektov, o ktoré nestojím).