behavam velmi rad a sice sa k tvojej otazke velmi neviem vyjadrit, ja som spokojny so svojimi Nike bezeckymi topankami za tusim 65 eur ? uz maju asi 4 roky minimalne su dotrhane vyšmatlane ale stale sa mi v nich dobre beha aj po betone a preto sa mi nechce kupit nove
Co som ale pozeral tak teraz robia v niektorych predajniach tu diagnostiku behu, tak na to by som sa mozno vedel zmotat, len sa bojim aby to nebol priestor pre predavacov predat mi zbytocne drahe topanky
@wuttasi na to aby tenisky drzali tie vlastnosti ktore ich robia dobre pre beh, by si nemal v nich odbehnut viac ako 800 - 1200 km
a tiez by som strasne chcela tu diagnostiku a mam rovnake obavy ako ty
ja som este neskusala hoky, teraz behavam v asics na betone/trati a v adidasoch na traily. minule som bola doma a isla som behat vo svojich starych topankach a mala som pocit v porovnani s asicmi ze mam na nohach kusy betonu
Tazko to tak napisat, aj Asics, aj Hoka su dobre, kazdemu vyhovuje nieco. Nemal som Hoka topanky, ale len preto, ze nemam rad take vysoke ake robi Hoka. Ja mam tiez Asics, presnejsie Evoride, ale rozmyslal som aj na New Balance, Saucony, Nike a Adidas. Mne sa v Evoride beha dobre, ale nemusi sa kazdemu, maju predok viac dvihnuty a citit to. Su ludia co behaju bosi obcas alebo v minimalistickych topankach, to zase ja by som nedal. Mam aj Vivobarefoot a na chodzu su super, v lete ich mam stale, ale nezabehnem v nich vela. Mozno nieco take ti nebude vyhovovat. Nemaju to vsade, ale bol som v sportovom obchode a videl som, ze pri bezeckych topankach mali aj bezecky pas rovno si vyskusat topanky pred kupou. Najlepsie je si vyskusat, tie Asics co mam teraz som kupoval cez net, ale dalsie si asi pojdem takto vyskusat nejake.
hoky sú veľmi drahé. ja behávam pravidelne, a mám klasické tenisky... vyslovene najlepšie sa mi behá v klasických čínskych čiernobielych teniskách (asi za 5 eur.) naozaj. a to som ich mal denne na sebe. ale dlho nevydržali taký nápor samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Co som ale pozeral tak teraz robia v niektorych predajniach tu diagnostiku behu, tak na to by som sa mozno vedel zmotat, len sa bojim aby to nebol priestor pre predavacov predat mi zbytocne drahe topanky
a tiez by som strasne chcela tu diagnostiku a mam rovnake obavy ako ty
ja som este neskusala hoky, teraz behavam v asics na betone/trati a v adidasoch na traily. minule som bola doma a isla som behat vo svojich starych topankach a mala som pocit v porovnani s asicmi ze mam na nohach kusy betonu