1. O nízkotučnych výrobkoch ? Predsa len ten tuk je nahádzaný gumami a nie je to zdravé pre telo.
2. Ked chcem cvičiť fitness a mám skoliózu ? Radila som sa s trénerkou, povedala že pri cvičení je vela obmedzení
JJ ako pise Pisik. Mozes cvicit ale este viac si uskodis kedze nebudes vediet ako cvicit. Najprv si naprav skoliozu u fyzioterapeuta a potom sa posilni v posilke ale tiez asi pod dohladom trenera.
A co sa tyka nizkotucnych tak co ja znam.. Ako ked chces chudnut tak mozno sa oplati nieco nizkotucne ale velky vyznam to nema. Su aj zdrave tuky aj choresterol.
1. nízkotučné veci nejem práve preto, že hentie gumy do seba pchať fakt nemám záujem
2. aj ja mám skoliózu - iba trochu, resp. hovorili mi o nej keď som mala možno 12r...cvičím silovo, trénerku som nemala ale iná vec je, že cvičím s chalanmi, kt. sa tomu venujú roky takže dohľad aj rady by tam boli asi aj viac ako od trénerky každopádne bacha na to, keď nevieš čo a ako vieš si viac uškodiť ako pomôcť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A co sa tyka nizkotucnych tak co ja znam.. Ako ked chces chudnut tak mozno sa oplati nieco nizkotucne ale velky vyznam to nema. Su aj zdrave tuky aj choresterol.
2. aj ja mám skoliózu - iba trochu, resp. hovorili mi o nej keď som mala možno 12r...cvičím silovo, trénerku som nemala ale iná vec je, že cvičím s chalanmi, kt. sa tomu venujú roky takže dohľad aj rady by tam boli asi aj viac ako od trénerky každopádne bacha na to, keď nevieš čo a ako vieš si viac uškodiť ako pomôcť...