chalani paci sa vam ked ma baba cierne vlasy?? co si o tom myslite je to pekne? alebo sa vam viac paci ked ma baba blond, hnede vlasy??? alebo vam na tom nezalezi?? vyjadrite sa prosim dakujem
Mala som čiernovlasé obdobie, ale teraz sa mi už farbené nepáčia. Prirodzené áno. Ale tiež je pravda, že ak sa niekomu naozaj hodí čierna farbená hriva, tak je to ok, myslím. Hlavné je, aby sa ten, kto to "nosí", cítil dobre.
tomuto nechápem...veď môžu byť pekné čiernovlásky, menej pekné čiernovlásky, pekné blondíny, menej pekné blondíny, a.t.ď...veď farba vlasov človeka nezaraďuje automaticky medzi "pekných" a "škaredých"...niekomu sa čierna hodí, niekomu nie. Ja mám svoje prirodzené vlasy bledé ale čierna alebo taká úplne tmavohnedá mi ide omnoho viac ako tá bledá. Každému sa hodí niečo iné, ale keď si dievča dáva silou mocou na vlasy farbu ktorá sa mu absolútne nehodí, je jedno či je to čierna, hnedá, červená, zelená, blond,.... Ale mne sa tiež osobne viac páčia tmavé farby, proste blondiaci ma nejak neberú nech sú v tvári akokoľvek pekní ..
ciernovlasky su najkrajsie stvorenia,vraj aj prva zena bola tmavovlaska dokonca vraj ak vidime tmavovlasu zenu tak podvedome si myslime ze je inteligentna tvrdi v jednom clanku psychologička mozno aj vdaka vtipom o blondínkach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Čiernovlásky sú slabosťou.
a áno je to pekné a až na vyrastený alebo kuriatkovský blond sa mi páčia všetky vlasy
urcite.. ono tak nejde o tu farbu ako o vystupovanie tej baby, ked sa citis dobre v ciernej daj si ciernu
Mám spolužiaka podľa ktorého sú čiernovlásky nechutné
Proste je to otázka vkusu, nedokážem ti dať vedecké vysvetlenie.
Ja skôr nechápem prečo si toľko ľudí dáva také sprosté farby na vlasy (zelené, modré, biele).
Proste je to celé otázka vkusu. Podľa mňa sú čierne vlasy pekné.
Ale drvivá väčšina vychádzajúca z kaderníckej učňovky tuna vyzerá ostrasne s čiernymi vlasmi.
Sama som raz čiernu mala a zbytočne som si dojebala krásne blond vlasy
a že väčšina umelej čiernej proste vyzerá umelo?
ale človek asi postupom času zistí, že čiernovlásky resp. tmavovlásky sú niečím také ... interesantnejšie .. .. žblk
Ale to u mňa platí len vo väčšine, samozrejme, poznám nádherné čiernovlásky s hnedými očami....