ľudia čo máte skúsenosti s liečbou aknenorminom (roacuttanom) poraďte
liečbu som akurát skončila a ostali mi jazvyčky. Môžem ísť na odstráňovanie laserom už teraz? alebo mám počkať rok kým sa mi pokožka po tej liečbe zotaví?
@mm47 a bral si tie lieky ? a nemal si žiadné jazvy závidím! ...oni zmiznú aj samé za dva roky ale ja ich už chcem mať preč a nehovorila mi asi nič ohľadom tohto.
dobry vecer uz 3 mesiace sa lecim aknenormin mam cysticke akne nikdy nic podone som predtym nemala vsetko nastalo pol roka po porode najprv jeden az doslova vred na lici na pravo potom zmyzol a o par mesiacov na druhom lici teraz ma na oboch uz som skoncila aj u chirurga na rezanie a cistenie no stale sami to vracia zmenila som koznu ktora sami sama priznala zetym presla tiez tak som sa rozhodla ze budem chodit k nej lenze ja som uz aj psychicky z toho vycerpana vyzera to ako vred a nieje to prijemne ked to mate obrovske 3 cm na licach kdeto pekne vidno vraj moja stara kozna mi davala slabe davky tak preto je to tak a nova kozna zvykne svojim pacientom davat najprv najsilnejsie dvaky a potom pocas lepsenia davky dava menej mam uz aj jazvy dokonca mi poradila jednu pani ktora bola nato vyucena na tazku formu akne ma doma taky pristroj ktory to zmrazi a pritom neostan jazvy len je mom.prec a je problem dostat sa knej po dalsie ked nieco take existuje preco to nemaju kozny lekari aby nam pomohli?krne testay mam ok nova kozna vravela ze to je v mazovych zlazach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Mne potom nezostalo nic.