Ahojte. Na medicíne som skočila pod čiarou. Posla som si ešte na stavebnu STU nieco mi oroste povedalo ze si tam mam dať aj keď technika ma moc nebaví..som tvorivý typ a chcela som skusiť graf. dizajn ale je to trochu nerealne lebo som sa tomu nevenovala
rob to čo ťa baví! choď za tým čomu sa chceš venovať... ono je to to čo budeš do konca života robiť a asi by ťa to malo napĺňať ... napr. môjho kamaráta prijali na všvu na šiesty krát! Ale baví ho to a je to to čo chce vždy robiť
Neviem čo chceš poradiť ... Keď ťa nezobrali na medicínu, tak na STU ťa zobrali, pretože pokial viem tam sa prijimačky nerobia. A ked nemas inu prihlasku, tak nemas na vyber. Jedine neísť na VŠ. Myslím že medzi týmito dvoma možnosťami si vybrať dokážeš.
@misfit44 1+
niektorí fakt nevedia čo chcú, fakt teperiť sa na medicínu a + baviť sa o grafike, ja nechápem, tá venujem sa jednému a poriadne keď už tak.
polovica ľudí, ktorí sa nedostanú na medinu prvý krát to skúsia znova takže ak je medina tvoj sen, nevzdávaj sa ho tak ľahko
daj si gap year, cestuj, vzdelávaj sa, pracuj, popritom sa pouč na príjimačky a skús to znova
moj brat sa dostal na medinu na 3. krat lebo bol vytrvaly a nebiflil sa ale snazil sa rozumiet.. uz ho caka posledny rok a jeho sen bude splneny.. keby sa na to vykaslal po prvom neprijati tak je zachranar ako zacal jeden rok a pritom stacilo trochu pockat a je takmer tam kde chcel..
niee, choď isto na školu, aby si nevyšla z cviku sa učiť, a nesedela len tak doma... a ak si stojíš za medinou, tak to skús o rok znovu, ale tak to potom druhý semester bude taký hard, ak chceš na 100% medicínu, tak tú STU pusti a nepodceň prípravu na LF...
Vážne nechápem prečo niekto chce ísť na VŠ ktorá ho nebaví. Však počkaj rok, doučíš sa potrebné vedomosti a choď na prijímačky znovu. Niekedy mám dojem , že sa ľudia boja byť po strednej bez vysokej, akoby to bol koniec sveta. Douč sa jazyk, cestuj a popri tom si nájdi brigádu/prácu ( popri medine na to moc času nebude ) alebo len tak nerob nič a potom bež na prijímačky druhý krát. Študovať niečo k čomu nemáš vzťah nemá význam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
niektorí fakt nevedia čo chcú, fakt teperiť sa na medicínu a + baviť sa o grafike, ja nechápem, tá venujem sa jednému a poriadne keď už tak.
Prípadne žiť život...
daj si gap year, cestuj, vzdelávaj sa, pracuj, popritom sa pouč na príjimačky a skús to znova