dalo by sa polemyzovato tom co skor..ci melancholici alebo flegmatici...ale definovana otazka ''maju problem''...jasne dava odpoved ze melancholik, pretoze flegmatik s tym bud nema problem alebo vobec nema zaujem.
ja som flegmatik ale nemam zase neaky velky problem zaclenit sa :p podla mna jednoznacne najvacsi problem maju melancholici..mame v triede 2 a to su taky týpci ze len prezivaju z jedneho dna na druhy..
cholerik-melancholik (sebestačný a cieľavedomý introvert)...aj keď takí možno kolektív ani vôbec nehľadajú, skôr si budujú omnoho silnejšie vzťahy so zopár jednotlivcami.
to vážne melancholik? mne to minule vyšlo, že som to v jednom teste aj keď som si myslela, že som sangvinik ale tak ak som melancholik niečo bude na tom, síce ja sa začlením rýchlo do kolektívu, ale len ak sú mi ľudia sympatický, keď nie tak to nejde..a som sama jak prst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
sú určití divní ludia, väčšinou cholerici zmiešaný s flegmatikom, ktorých nikto nikdy nemá rád a ludí vytáčajú, tí sa podla mňa najťažšie začleňujú