potrebujem poradiť aky vymakany nenapadny znak si mame dať ked mame kenta...mali sme ich už vela ale na všetko nam prišli..preto potrebujem nejaky že fakt nenapadny...prosdim poradte....P.S. kopanie pod stolom sa nehrá D
ak máš náramky vždy si ich zošuchi alebo sa s nimi hraj, to isté aj s prsteňom..alebo stačí sa len zadívať a je to..tomu druhému hneď dopne prečo na neho čumíš..no..skoro každý to spozná...ja som minule po ňom musela aj čosi hodiť aby si to všimol
veru, fakt spomienky to sme hrali stále na konci roka na základke také že zalomiť kúsok karty, na to prišli málokedy, alebo sa pozri protivníkovi do kariet, na to ešte nikdy neprišli a vkuse len pokrikujú že nekukaj!
fuha...tak to sme volakedy v skole hravali....a co si pamatam parkrat nam vyslo ze normalne povies: mam kent.... ...to je znamenie ale to sa da rychlo prekuknut
dobry bol ze ako mas styri karty tak tak si das lave dve trosku na stranu, prave dve trosku na druhu stranu a spravis si take male V uprostred ..na to neprisiel nikto
Jéj, toto sme hrávali v piatej triede Si pamätám, že sme si na znamenie mali kopnúť pod stolom do nohy... a o chvíľu začalo dievča vedľa mňa: AU, prečo ma kopeš?
áno, poznáme... vždy sme to na branom hrávali, alebo na konci školského roka, keď sme mali už uzavreté známky a už sme sa neučili... dobrá to hra, mala som ju rada
inac taka jebnuta hra ze raz mi to niekto vysvetloval, neviem uz presne kto ale hned som usudil ze to sa ani neoplati skusat hrat jaka je to kravina uz z pocutia
stačí vystrčiť malíček spod kariet,alebo niečo také..alebo oddeliť jednu kartu zboku...trošku ju odsunúť od ostatných...alebo si nájsť spoluhráča,s ktorým si budete rozumieť aj bez znakov a bude vám počas ''sledovania'' protihráčov stačiť krátky pohľad na seba....na túto hru mám tak veľa spomienok len škoda,že nie len dobrých....
Milovala som to! Neviem, či to tu už niekto písal, úprimne, nechcelo sa mi to celé čítať, ale malíček jemne oddelený od ostatných prstov bol dobré znamenie.
MILUJEM MILUJEM MILUJEM KENTA!!!!! dokážem to aj hodiny hrať D aa mám mega znak, ktorý poznajú len tí čo sú so mnou vo dvojici D ale nepoviem, vymysli si!
ty kokso ved ale to si inak napadne znaky....to len debily si nevsimn.
u..tooto vsetko sme uz mali uplne vsetko..a naco kricať powedz kent ,? ved to je dlhe stači ked powješ mam..alebo je este dobre ked mate obidvaja zuvacky a ked zujete z otvorenymi ustami znamena to ze mate kenta..to ej nas aktaualny znak..alebo ked sa na seba pozreime dlhsie ako tri sekundy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Kývaj ušami
a k teme..kenta som nehral ani nepamatam..
dobry bol ze ako mas styri karty tak tak si das lave dve trosku na stranu, prave dve trosku na druhu stranu a spravis si take male V uprostred ..na to neprisiel nikto
alebo ako drzis karty tak skizis malicky
Ale lepšia otázka: Poznáte horšiu kartovú hru ako je Kent?
Moje najobľúbenejšie bolo: "Povedz Kent!"
A ešte sme nesúhlasne kývali hlavou kedˇ bol kent a súhlasne, kedˇ nám jedna karta do kenta chýbala.
u..tooto vsetko sme uz mali uplne vsetko..a naco kricať powedz kent ,? ved to je dlhe stači ked powješ mam..alebo je este dobre ked mate obidvaja zuvacky a ked zujete z otvorenymi ustami znamena to ze mate kenta..to ej nas aktaualny znak..alebo ked sa na seba pozreime dlhsie ako tri sekundy