Toto je už vrchol, toto už azda presiahlo všetky medze. Už asociálni Cigáni (naozaj česť výnimkám aj tie výnimky sú väčšinou polocigáni) nám tu diktujú podmienky.
no .. ale hlavna vec ze Kotleba mal 1,8 percenta ... ja mam vsak svedomie ciste .. co vsak ostatny co na nich nadavaju a ked mohli svojou troskou prispiet k rieseniu radsej volili fica alebo radcovu ??
ja som bol napr tiez cerstvy volic a volil som Kotlebu a aj ho o 3 roky budem volit, ak bude kandidovat .. ak nebude, tak volit nepojdem, dokym nevznikne strana, ktora sa bude specializovat na riesenie ciganskeho problemu !! .. ani radicovej ale ficovi ani slotovi ci bugarovi nejde o blaho naroda .. je mi zle ked vidim aka je na SVK situacia, kolko nezamestnanych, kolko ciganov, a SAS riesia prava buzerantov, most zas riesi jazykovy zakon a ostatny riesia volbu generalneho prokuratora miesto toho aby sa venovali ozajstnym problemom .. ale ved dojde na psa mraz !!
nech, aspon sa spiju do bezvedomia a zadusia vlastnymi zvratkami, popripade pozabijaju navzajom v alkoholovom opojeni, taktiez tu vidim moznost v zabiti sa utopenim a pod ked pojdu nachlastani okolo rieky.
@aguri500@3 volajme ho metanol..ja ho doprajem vsetkym alkoholikom, ktorych stat za moje peniaze lieci
@slash26@6@12 ja osobne som kotlebu nevolil, ani som o tom nikdy neuvazoval a pokial radikalne nezmeni svoj volebny program, tak o neho ani nezakopnem. podla teba kotleba predstavuje riesenie. schvalne som si precital » www.naseslovensko.org/dokumenty/14bod... , a niekolko bodov je z toho podla mna absolutna hovadina, hold, asi nemam ten spravny pohlad na vec kazdopadne su to iba sluby, ktore by bolo strasne tazke splnit, vzhladom na to, ake ma lsns preferencie a vladny potencial.
cize prava (narodnostnych) mensin nie su ozajstne problemy ?
@mm47 drviva vacsina ludi co poznam a volili sas, ju nevolili preto, lebo slubovala dekriminalizaciu. a nie, nevolil som sas
Hovori sa, ze kazdemu je sudene minimalne raz byt milovany ale v tvojom pripade dufam, ze sa ziadna zena nebude ochotna znizit na tak nizku uroven.... vies zbytocne by sa sirili debilne geny a tak
@puco90 mozno je to tak lepsie.... osobne nejak netuzim priviest novy zivot na svet ktoremu vladnu tebe obdobni magori..... ale casy sa menia a tvoje debilne nazory sa stanu casom len malou nenapadnou smradlavou skrvnou v historii ludstva
@hluzar tak to si píš, že je to tak lepšie, čí menej drbnutých ľudí, tým lepšie
Momentálne vládnu svetu liberáli a tak to aj vyzerá, ešte pár rokov a takých ako ty Moslimovia ukameňujú (čo by pri takých "magoroch" ako som ja nikdy nenastalo).
A viac na mňa s tými tvojimi primitivizmami nereaguj, nikto na teba nie je zvedavý, tak sklapni a choď do Modrej Ustrice.
@puco90 na to aby som to vedel primitivom tvojho zanru pekne osolit bohate stacim aj ja sam neboj nic Narozdiel od teba budem ako sa tomu hovori.... aha studovany A ty si budes maximalne tak recnit v krcme.
vacsina ludi v tomto fore su kkti, ale toto stat naozaj dojebal. ved da rozum, ze ti vyjebanci si alkac nebudu kupovat na flambovanie. ale ja slovensko nenavidim tak ci tak, cize toto je len voda na moj mlyn
puco90 vsetci vieme co by kazdy najradsej s ciganmi spravil ale tie tvoje nazory nemozes mysliet vazne...Kotleba ak by sa dostal do parlamentu tak by rychlo zabudol preco sa tam dostal a o tom aka hanba by to bola ze sa taky clovek tam dostal to je uz zbytocne riesit...
trochu krot svoje emocie lebo tu urazas ludi len preto ze maju iny nazor ako ty a potom vyzeras ako blbec...
@aguri500 DOBRE SI PREČÍTAJ kto koho začal urážať. Hluzar na mňa takto reaguje stále. Ako blbec vyzerá on a všetci, ktorí nevedia poriadne čítať. Nikdy som len tak niekoho neurazil.
Ja nedokážem odhadnúť čo by sa stalo, keby príde Kotleba do vlády.
Ty mi len vkladáš so úst niečo, čo som nepovedal.
Ja osobne sa hanbím za všetky vlády, ktoré sa tu vystriedali.
@slash26 Ten tvoj Kotleba spraví holý kokot lebo by prišiel o jedinú tému na ktorú môže mobilizovať voličov, asi ako povedal Aguri500, ale je fajn že máš svoju modlu čo jej ako jedinej ide o blaho národa a všetci ostatní politici sú asi rovnakí len náhodou
@flagrantine Čo by si rada? Mne osobne sa reagovať na každý Pucov výgrcok zrovna nechce a to mám oveľa väčšiu trpezlivosť ako ostatní ľudia ktorí by sa dali označiť za to čo uvádzaš
@waagbistritz69 kotleba, to nie je téma pre mňa....robí zo seba mučeníka a čojaviem čo ešte, ale tu hlavne platí že to dojebal štát, oni sú tá menšina ktorá si to odnesie, pretože si tú povesť spravili sami. a nenávidím, áno nenávidím tieto špinavé osady plné týchto špinavých parazitov
Akosi tuším, že sa tento problém nevyrieši sám od seba a ako to už býva, tak ani tým, že im bude vyhukované, že sú paraziti ...
Ako to už väčšinou je, problémy sa riešia nejakou spoluprácou ... Neprispôsobivých Rómov je potrebné integrovať, priviesť ich k zmene, to sa rétorikou, ktorú si tu predviedla, nikdy nepodarí ...
@tunidlo dopredu prepáč. ale ty si taký debil naozaj alebo sa len hráš? ja bývam v bratislave v druhej najhoršej štvrti, žijem tu s nimi takmer 15 rokov........každý deň vidím 9 až 10 ročné cigánčatá fajčiť, pľuť po sebe, nadávať si........myslíš že tu neboli také projekty? boli a bolo ich tu mnoho, na ich vzdelanie a pod. a vieš ako skončili? vždy tých aktivistov okradli a jedného či dvoch zbili do bezvedomia. toto máme učiť a robiť na nich? to mi naozaj chceš povedať??
@tunidlo vidim ze ty si jeden z tych zarytych debkov z LPR alebo niecoho podobneho .. je az neskutocne aky si slepy .. do kazdeho tu rypes nech ponukne riesenie
Ked sa taky mudry, ponukni riesenie ty ..
Neviem co mas proti Kotlebovi .. za to ze pochoduje ?? a co ma robit ?? nema media tak pod palcom ako fico alebo iny politici...ach sice naco sa tu rozpisujem si len jebko ktory ma vlastny svet, vlastnu pravdu, nechces videt realitu taku aka je, si zmanipulovanymi mediami a tvojimi kamaratmi z LPR ..
@zemiak42 - to je tvoj problem, ani ja neverim niektorym veciam z jeho kampane, napr. to znizenie poslaneckych platov na 6 nasbok min. mzdy, ale aj tak si myslim ze je to jediny normalny politik na SVK
@waagbistritz69 O akej jedinej teme tu rozpravas ?? Jemu nejde iba o odstavenie ciganov ale to by si si najprv musel precitat jeho program... samozrejme ze niee hlavne takemu bugarovi, sulikovi a ficovi ide .. vysvetli mi navo tu riesia chujoviny ? vies kolko penazi by sa usetrilo tym keby sa ciganom zatrhli pridavky ?? ty si vol koho chces,ja si budem volit koho chcem, ale spravim vsetko co bude v mojich silach na propagaciu LSNS ! Nebude to sice take ucinne ako ficov alebo radicovej billboard s usmevom od ucha k uchu, ale keby kazdy prispel svojou troskou, urcite by sa do parlamentu dostal ... lenze - ako niekto uz spomenul - aky narod, taka vlada
Snaha o riešenie už je na Slovensku dlho, len akosi stále ľudia, ktorí len dookola nadávajú, idú proti všetkým týmto riešeniam a proti snahe o scivilizovanie neprispôsobivých Rómov ...
A ja som to riešenie nevymyslel, len ho nepodkopávam ...
Ak ho podkopávaš ty, predpokladám, že máš v talóne nejaké lepšie, je tak?
No čo už by asi človek mohol mať proti Kotlebovi
No, mám proti nemu presne to, čo som napísal
Ponúka iba rasizmus a 14 bodový program hodný 5ročného dieťaťa ...
@tunidlo ano ?? a aka snaha ? bola tu snaha integrovat ich medzi "bielych" , nevyslo to. Zatial o ziadnej inej snahe neviem
Ano ver tomu ze by som mal jedno velmi ucinne riesenie - len to by som musel o tom ja rozhodovat, co zial bohu nemozem ... a dokonca si predstav ze by neslo o to ani postrielat ich, ani ich vyhostit ani nic podobne .. ale bolo by to radikalne a ucinne riesenie
Ano mas pravdu Kotleba hovori len o rasizme ... Ked cigan zabije bieleho, nic sa mu nestane .. ked zasrane 12 rocne cigancata okradnu na ulici dochodcu nic sa im nestane .. ked si ciganka nakoti 10 deti a zije z pridavkov, nic sa s tym nerobi.. ked si zdemoluju chatrc, postava sa im nova aby ju mohli znova zdemolovat .. kedy dostal cestny pracujuci slovak zadarmo byt ?? mas pravdu cisty rasizmus..
Hm Cigani boli problem furt ale co tak uz konecne zastrelit mafianov (nebudem menovat) alebo nieco urobit s kriminalitou? hm? poznam aj slusnych ciganov...... ale ,,bielych,, kktov poznam az az vid mojich spoluziakov
To máš z nejakého oficiálneho stanoviska, že to nevyšlo a tak to zabalili?
Mne sa skôr zdá, že to nie je zrovna rýchla cesta a tak jednoducho nie sme na jej konci, vôbec sa mi nezdá, že by to mal byť nejaký jednorazový akt, ktorý "nevyšiel"
Presne tak, nerozhoduješ ... Takže sa mi zdá, že treba narábať s tým, čo je k dispozícii, nie?
Áno, to, čo si napísal, sa bohužiaľ stáva ...
Ale vidíš to príliš čierno-bielo ...
Určite poznáš vtip, ktorý hovorí o tom, že Rómovia sú menšina preto, lebo väčšina je vo väzení ... Ak by to bolo tak ako hovoríš, myslím, že by sa netešil takej obľúbenosti ... No, týmto som chcel len nadhľadene poukázať na to, že aj voči Rómom sa uplatňuje spravodlivosť ...
Rovnako sa často nič nestane, ak niekoho okradnú bieli a tak ďalej ...
Voči Rómom sa v istých prípadoch, ktoré nie sú trestnými činmi, občas ťažko uplatňuje spravodlivosť, pretože niektorí z nich príliš pohŕdajú systémom na to, aby na nich bolo možné použiť nástroje ako pokuta ... Ale to nie je žiadne Rómske špecifikum, že na nich justície nedočiahne, len sa to, prirodzene, ako u kohokoľvek iného, bohužiaľ, občas stane ...
To s tými bytmi sa rozhodne dá nazvať nespravodlivosťou ... A malo by to fungovať nejak inak, aby ich nemohli len tak zničiť ... Ale treba si uvedomiť, že dať im niečo zadarmo, napriek tomu, že je to nespravodlivé, môže byť dobrý nástroj ... Ak budú naveky žiť v osadách vychovávaní tak isto ako doteraz, nič sa nezmení ...
Ak mladá Rómska rodina dostane byt, žije v inej komunite, je tu nejaká šanca, že integrácia bude úspešná ... Určite poznáš aspoň nejakých Rómov, ktorých životný štýl je úplne bežný, teda taký istý, ako životný štýl bielych ... Myslím, že cestou k niečomu takémuto je treba niečo obetovať, teda napríklad dať im zadarmo byt ...
Inak, vo všetkom, čo som tu napísal, sa samozrejme môžem mýliť, niektoré z týchto riešení sa môžu ukázať ako zlé a na povrch môžu vyplývať lepšie riešenia. To je samozrejme možné, ja som sa len snažil ukázať tu tie súčasné z trochu inej perspektívy. Pripúšťam, že sú pomalé, ale tu si treba uvedomiť, že ľudia, ktorí budú naveky na verejnosti šíriť voči Rómom nenávisť, celý proces iba spomalia ...
Ak chceš prispieť niečím hodnotným, nech sa páči, prečítam si, zareagujem ...
Ale moc nerozumiem tomu, keď ma zataguješ a za to napíšeš podobnú poznámku ... Chceš mi ukázať nejakú hlúposť, čo som napísal? ... OK, len poprosím konkrétne
na Slovensku to je a aj tak bude cigáni si môžu dovoľovať a aj dostanú čo budu chcieť pretože su na Slovensku uznávaný ako menšina ... kebyže nie je podľa ich tak sú všetky noviny plné ako sú diskriminovaný..Je to zbytočná diskusia.Verím tomu že niektorý ľudia ked čítajú túto diskusiu v nich to vrie .. Ale neostáva nám nič iné len sa s tím zmieriť .. alebo ich ako parazitov zlikvidovať.
Smutné je, že aj keby sme sa dosrali, cigáni sú a budú. Je ich totiž nie málo čiže všetky pekné prípadné plány sú čisto utopistické. A my sem hllúpi, resp vláda, ktorá kedze si hovodí sociálna, musí davat priestor" aj takym ako cigani, pretoze, in fact, je to mensina zijuca u nas. Vsetci vieme co je to za "narod", myslim ,ze vacsina rozumne zmyslajucich ludi ich vonkoncom nevnima ako +, lenze holt, na nejake raznejsie riesenia sa nezmozeme.
@horsiq všetko si predstavujes hrozne jednoducho. aj ked by sme mali nieekdy prostriedky, mas pocit, ze luudi, ktorych tu pocitame pomaly na milinyy moze vlada len tak vyvrazdit? jáj bože.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Naši politici nás likvidujú.
Bez nich by mali tak 2%
puco skvela tema
zachvilu si budeme musiet ciganov nastahovat aj do domu
..kvak..
@slash26 @6 @12 ja osobne som kotlebu nevolil, ani som o tom nikdy neuvazoval a pokial radikalne nezmeni svoj volebny program, tak o neho ani nezakopnem. podla teba kotleba predstavuje riesenie. schvalne som si precital » www.naseslovensko.org/dokumenty/14bod... , a niekolko bodov je z toho podla mna absolutna hovadina, hold, asi nemam ten spravny pohlad na vec kazdopadne su to iba sluby, ktore by bolo strasne tazke splnit, vzhladom na to, ake ma lsns preferencie a vladny potencial.
cize prava (narodnostnych) mensin nie su ozajstne problemy ?
@mm47 drviva vacsina ludi co poznam a volili sas, ju nevolili preto, lebo slubovala dekriminalizaciu. a nie, nevolil som sas
len by niekto skúsil do mňa niečo nahučať
Hovori sa, ze kazdemu je sudene minimalne raz byt milovany ale v tvojom pripade dufam, ze sa ziadna zena nebude ochotna znizit na tak nizku uroven.... vies zbytocne by sa sirili debilne geny a tak
Momentálne vládnu svetu liberáli a tak to aj vyzerá, ešte pár rokov a takých ako ty Moslimovia ukameňujú (čo by pri takých "magoroch" ako som ja nikdy nenastalo).
A viac na mňa s tými tvojimi primitivizmami nereaguj, nikto na teba nie je zvedavý, tak sklapni a choď do Modrej Ustrice.
Aha, no ty budeš študovaný, no dobre, keď budeš študovaný, tak sa ozvi, potom budeme pokračovať v diskusii.
Pá
Epay karty sa mi nepáčia, ale obsah správy maximálne schvaľujem.
trochu krot svoje emocie lebo tu urazas ludi len preto ze maju iny nazor ako ty a potom vyzeras ako blbec...
Ja nedokážem odhadnúť čo by sa stalo, keby príde Kotleba do vlády.
Ty mi len vkladáš so úst niečo, čo som nepovedal.
Ja osobne sa hanbím za všetky vlády, ktoré sa tu vystriedali.
@flagrantine Čo by si rada? Mne osobne sa reagovať na každý Pucov výgrcok zrovna nechce a to mám oveľa väčšiu trpezlivosť ako ostatní ľudia ktorí by sa dali označiť za to čo uvádzaš
Hej, Kotleba, pán riešiteľ problémov, ktorý vie o politike hovno, ale hlavne, že vie pochodovať cez dediny, ideálny člen vládneho kabinetu!
Na slová ako riťopich si spomeň nabudúce, keď sa budeš tváriť, ako nič nemáš proti komosexuálom ...
Len tak by som mu to nenapísal.
On má asi sklerózu alebo čo, hovorí, že nerešpektujem iný názor (hoci to nie je pravda, nikoho neurážam), hoci mňa za názor uráža.
Zdravím slečnu, ktorá našla najlepšie riešenie rómskeho problému v nadávaní na internetovom fóre a šírením nenávisti ...
Akosi tuším, že sa tento problém nevyrieši sám od seba a ako to už býva, tak ani tým, že im bude vyhukované, že sú paraziti ...
Ako to už väčšinou je, problémy sa riešia nejakou spoluprácou ... Neprispôsobivých Rómov je potrebné integrovať, priviesť ich k zmene, to sa rétorikou, ktorú si tu predviedla, nikdy nepodarí ...
Vidím, že konštruktivita zvíťazila. Želám pekné krčmové nadávanie, určite to bude lepšia voľba
Bodaj by to bolo také jednoduché a rýchle, že by sa toto nestávalo.
Nie je.
Ale ešte raz sa ťa spýtam, ja som už odpovedal, čo s tým?
Dúfam, že niečo podobne reálne ako poslať na Mesiac
Hej, v tomto prípade radšej zastanem niečo reálne, aj keď zložité ...
Ked sa taky mudry, ponukni riesenie ty ..
Neviem co mas proti Kotlebovi .. za to ze pochoduje ?? a co ma robit ?? nema media tak pod palcom ako fico alebo iny politici...ach sice naco sa tu rozpisujem si len jebko ktory ma vlastny svet, vlastnu pravdu, nechces videt realitu taku aka je, si zmanipulovanymi mediami a tvojimi kamaratmi z LPR ..
@zemiak42 - to je tvoj problem, ani ja neverim niektorym veciam z jeho kampane, napr. to znizenie poslaneckych platov na 6 nasbok min. mzdy, ale aj tak si myslim ze je to jediny normalny politik na SVK
@waagbistritz69 O akej jedinej teme tu rozpravas ?? Jemu nejde iba o odstavenie ciganov ale to by si si najprv musel precitat jeho program... samozrejme ze niee hlavne takemu bugarovi, sulikovi a ficovi ide .. vysvetli mi navo tu riesia chujoviny ? vies kolko penazi by sa usetrilo tym keby sa ciganom zatrhli pridavky ?? ty si vol koho chces,ja si budem volit koho chcem, ale spravim vsetko co bude v mojich silach na propagaciu LSNS ! Nebude to sice take ucinne ako ficov alebo radicovej billboard s usmevom od ucha k uchu, ale keby kazdy prispel svojou troskou, urcite by sa do parlamentu dostal ... lenze - ako niekto uz spomenul - aky narod, taka vlada
Vidíš zle
Snaha o riešenie už je na Slovensku dlho, len akosi stále ľudia, ktorí len dookola nadávajú, idú proti všetkým týmto riešeniam a proti snahe o scivilizovanie neprispôsobivých Rómov ...
A ja som to riešenie nevymyslel, len ho nepodkopávam ...
Ak ho podkopávaš ty, predpokladám, že máš v talóne nejaké lepšie, je tak?
No čo už by asi človek mohol mať proti Kotlebovi
No, mám proti nemu presne to, čo som napísal
Ponúka iba rasizmus a 14 bodový program hodný 5ročného dieťaťa ...
To akože ty považuješ za politiku?
Ano ver tomu ze by som mal jedno velmi ucinne riesenie - len to by som musel o tom ja rozhodovat, co zial bohu nemozem ... a dokonca si predstav ze by neslo o to ani postrielat ich, ani ich vyhostit ani nic podobne .. ale bolo by to radikalne a ucinne riesenie
Ano mas pravdu Kotleba hovori len o rasizme ... Ked cigan zabije bieleho, nic sa mu nestane .. ked zasrane 12 rocne cigancata okradnu na ulici dochodcu nic sa im nestane .. ked si ciganka nakoti 10 deti a zije z pridavkov, nic sa s tym nerobi.. ked si zdemoluju chatrc, postava sa im nova aby ju mohli znova zdemolovat .. kedy dostal cestny pracujuci slovak zadarmo byt ?? mas pravdu cisty rasizmus..
To máš z nejakého oficiálneho stanoviska, že to nevyšlo a tak to zabalili?
Mne sa skôr zdá, že to nie je zrovna rýchla cesta a tak jednoducho nie sme na jej konci, vôbec sa mi nezdá, že by to mal byť nejaký jednorazový akt, ktorý "nevyšiel"
Presne tak, nerozhoduješ ... Takže sa mi zdá, že treba narábať s tým, čo je k dispozícii, nie?
Áno, to, čo si napísal, sa bohužiaľ stáva ...
Ale vidíš to príliš čierno-bielo ...
Určite poznáš vtip, ktorý hovorí o tom, že Rómovia sú menšina preto, lebo väčšina je vo väzení ... Ak by to bolo tak ako hovoríš, myslím, že by sa netešil takej obľúbenosti ... No, týmto som chcel len nadhľadene poukázať na to, že aj voči Rómom sa uplatňuje spravodlivosť ...
Rovnako sa často nič nestane, ak niekoho okradnú bieli a tak ďalej ...
Voči Rómom sa v istých prípadoch, ktoré nie sú trestnými činmi, občas ťažko uplatňuje spravodlivosť, pretože niektorí z nich príliš pohŕdajú systémom na to, aby na nich bolo možné použiť nástroje ako pokuta ... Ale to nie je žiadne Rómske špecifikum, že na nich justície nedočiahne, len sa to, prirodzene, ako u kohokoľvek iného, bohužiaľ, občas stane ...
To s tými bytmi sa rozhodne dá nazvať nespravodlivosťou ... A malo by to fungovať nejak inak, aby ich nemohli len tak zničiť ... Ale treba si uvedomiť, že dať im niečo zadarmo, napriek tomu, že je to nespravodlivé, môže byť dobrý nástroj ... Ak budú naveky žiť v osadách vychovávaní tak isto ako doteraz, nič sa nezmení ...
Ak mladá Rómska rodina dostane byt, žije v inej komunite, je tu nejaká šanca, že integrácia bude úspešná ... Určite poznáš aspoň nejakých Rómov, ktorých životný štýl je úplne bežný, teda taký istý, ako životný štýl bielych ... Myslím, že cestou k niečomu takémuto je treba niečo obetovať, teda napríklad dať im zadarmo byt ...
Inak, vo všetkom, čo som tu napísal, sa samozrejme môžem mýliť, niektoré z týchto riešení sa môžu ukázať ako zlé a na povrch môžu vyplývať lepšie riešenia. To je samozrejme možné, ja som sa len snažil ukázať tu tie súčasné z trochu inej perspektívy. Pripúšťam, že sú pomalé, ale tu si treba uvedomiť, že ľudia, ktorí budú naveky na verejnosti šíriť voči Rómom nenávisť, celý proces iba spomalia ...
Som si myslel, že ťa to už prešlo ...
Ak chceš prispieť niečím hodnotným, nech sa páči, prečítam si, zareagujem ...
Ale moc nerozumiem tomu, keď ma zataguješ a za to napíšeš podobnú poznámku ... Chceš mi ukázať nejakú hlúposť, čo som napísal? ... OK, len poprosím konkrétne