@emanuel1234 s akými konkrétne sa stretávaš? ja som napríklad odsudzovaný kôli extrémnemu image a keď ma v noci stretávajú staré babky idú na druhú stranu ulice
samozrejme, aj ja ich mám. kto hovorí, že žiadna z tých zmaľovaných pipiek v bielych minisukniach nemôže byť inteligentná a v pohode (napr.)? ale skúsenosť často hovorí inak
Denne sa stretávam s predsudkami, voči mne majú napríklad ľudia takmer vždy predsudky a až potom keď zistia kto som čo som pravdepodobne opadnú no a preto sa mi zle nadväzujú kontakty s ľuďmi ...
Ale ja tiež nie som svätica a tiež mám predsudky, ale väčšinou sa snažím proste odhodiť všetky predsudky a spoznať človeka s čistým štítom a bola by som rada keby tak konali aj voči mne !
áno stretávam, a hlavne predsudky majú tí, čo vedia o veciach veľké h*vno a do ničoho nevidia! a čo ma totálne popudilo, je jedna otrasná baba, ktorá mala niečo proti mne, zato že moji rodičia nie sú vzatí.. to je už úplny otras, z takých ľudí je mi nagrc
@mojdedo hej, zvlastne, mozno nie je ista, ktora je spravna alebo čo
Pôvodcov predsudkov, (ak to zrovna nie je tlupa dvojmetrových bengôr) ktoré sa ma netýkajú, ochotne spičujem pod zem
Proti sebe osobne predsudky ktovieako nepociťujem, a ak sa vyskytnú, nechám to tak, hoci ma dojalo, keď mi predavačka v drogérii odporučila kúpiť si mydlo v potravinách pri pokladni, veď ako čo ona je.
Hej mam predsudky. A aj iní ich maju voci mne.. Je to normalne a je mi to jedno. Stalo sa mi iba raz, ze ma to zamrzelo a mrzi ma to doteraz, ze ma odsudili bez akehokolvek podnetu..
samozrejme ak clovek nepatri do stada a ide proti prudu ostatny mud avaju najavo ze ak sa k nim nepripoji tak bude on ten iný ... idem proti prúdu A JE MI JEDNO CI MA CELA SPOLOCNOST ODVRHNE!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
sama sa na niekoho pozriem a hneď si o ňom pomyslím svoje, aj keď v skutočnosti to môže byť super človek...ale väčšinou ľudí odhadnem hneď akí sú...
a na mňa sa tiež ľudia dívajú ako na debila, keďže trepem kraviny v jednom kuse :p
- emanuel. ešte prd.
- emanuel. meno je sviňa.
Ale ja tiež nie som svätica a tiež mám predsudky, ale väčšinou sa snažím proste odhodiť všetky predsudky a spoznať človeka s čistým štítom a bola by som rada keby tak konali aj voči mne !
@mojdedo hej, zvlastne, mozno nie je ista, ktora je spravna alebo čo
Proti sebe osobne predsudky ktovieako nepociťujem, a ak sa vyskytnú, nechám to tak, hoci ma dojalo, keď mi predavačka v drogérii odporučila kúpiť si mydlo v potravinách pri pokladni, veď ako čo ona je.
tiež sa s tým stretávam...a čo. neriešim